Annonce
AGF

AGF-cheftræner: Pisse irriterende, at de scorer til sidst, men jeg er rigtig glad for spillernes præstation

AGF's cheftræner David Nielsen jubler over Alex Gerrsbachs scoring til 2-0 i kvartfinalekampen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
AGF tog et stort skridt i retning af en pokalsemifinale med 3-1 over B93. Men ifølge David Nielsen skulle århusianerne have vundet meget større.
Annonce

FODBOLD: En AGF-sejr, der var aldrig var i fare, men alligevel fik B93 et unødvendigt stik ind i overtiden af onsdagens pokalkvartfinale, 3-0 blev til 3-1, Daniel Stückler udnyttede en fejl af Bubacarr Sanneh, og sendte dermed 2- Divisionsmandskabet hjem til København med et lille spinkelt håb inden næste måneds returmøde.

Altså et meget lille håb. Men det er der.

- Ja, det er pisse-irriterende, at de får et mål til sidst, for det vil vi helst gerne undgå, men jeg er først og fremmest rigtig glad for, at vi med så mange nye spillere spiller så flot en kamp, lød det efterfølgende fra AGF-cheftræner David Nielsen.

- Så kan man sige "ja, ja, vi skal jo slå et hold fra 2. Division", men det har vi sgu ikke bare kunnet gøre før, når vi har roteret og bragt nye ind på holdet. Så det var godt at se. 3-1 er et super godt udgangspunkt for os, men det er da klart, at 3-0 havde været bedre. Vi kunne sagtens have lavet flere mål, ja, burde have scoret til 4-0 kort inden deres mål, sagde Nielsen.

- Vi leverede egentlig 93 super professionelle minutter. Vi greb kampen godt an og spillede godt. Vi fik skabt en masse chancer. Vi er glade for at vinde og for, at vi fik lavet tre mål, men det sidste mål skal vi ikke lukke ind jo, kom det fra ham.

Cheftræner for B93, Thomas Nørgaard, der tidligere har fungeret som assistent under David Nielsen i Lyngby, giver ikke umiddelbart meget for sit holds chancer i returmødet trods den lille livline i slutminutterne.

- Det giver os selvfølgelig et større håb, at vi scorede til sidst. Men vi ved stadig godt, at det er svært. Og jeg har egentlig mere fokus på vores præstation og den indsats, spillerne leverede mod et Superligahold, sagde Nørgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Annonce