Annonce
AGF

AGF-debutant: Premierekampe er altid svære

Patrick Olsen spillede sin første Superliga-kamp i AGF-trøjen og var blandt banens mest toneangivende. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Patrick Olsen fik en fornem Superliga-debut i AGF-trøjen, og havde svært ved at forklare, hvorfor Vejle blev lukket ind i kampen.
Annonce

FODBOLD: Han fik sin officielle AGF-debut mod finske Honka, men stemplede først ind i den hvide trøje i Superligaen mandag aften mod Vejle.

Og denne gang var der så også tilskuere - 7.547 af slagsen - på Ceres Park.

- Det var fantastisk at få debut. Det er bare langt sjovere, når der er tilskuere på tribunerne, og de var rigtig gode til at støtte os. Det er virkelig vigtigt i sådan en kamp her, for det giver 10-20 procent ekstra, når man kan mærke dem. Og ja, man ved aldrig rigtigt med premierekampe. De er bare svære, kom det fra Patrick Olsen.

Og det var et hidsigt aftryk den tidligere AaB-spiller satte på modstanderne og kampen i 4-2-sejren. Masser af fine pasninger, masser af fysik i nærkampene.

- Vi spiller jo lige som vi gerne vil. Vi sidder hårdt på dem, kommer hurtigt foran, på 2-0, 3-0, og så ved jeg ikke lige, hvad der sker, men på mærkelig vis får de to mål, og det hele bliver bare lidt 'shaky' til sidst. Men jeg synes så, at det er rigtig stærkt af os, at vi trods alt får lukket den til sidst.


Det var fantastisk at få debut. Det er bare langt sjovere, når der er tilskuere på tribunerne, og de var rigtig gode til at støtte os. Det er virkelig vigtigt i sådan en kamp her, for det giver 10-20 procent ekstra, når man kan mærke dem

Patrick Olsen


Det var vel en smule unødvendigt?

- Jo, selvfølgelig var det det, men sådan er fodbold ind imellem. Det kan lynhurtigt gå den anden vej, og det er en del af charmen ved det her spil. Det var jo ikke noget, vi gjorde med vilje, kom det fra midtbanespilleren.

- Jeg ved ikke, hvad det kom af, jeg synes jo ikke, at vi går ned i kadence, men det er en premierekamp. Det der er tilbage, er, at vi kommer ud med tre point. Det er positivt. Der er ingen grund til at fokusere på det negative, når vi lige har vundet sæsonens første kamp, sagde Patrick Olsen.

Milan Jevtovic og Søren Tengstedt fik også Superliga-debut for AGF mandag aften. De kom begge ind fra bænken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Udvist efter 90 sekunder: - Jeg tænkte, jeg ville udvise lidt ro. Men det var ikke smart ...

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Annonce