Annonce
AGF

AGF-hattrick-helt: - Den bedste kamp i min karriere

Jon Dagur Thorsteinsson har udlignet til 3-3, og losser i jubel bolden ind mod Herning Centrum. Det fik han så et gult kort for.
Tre mål og en assist. Islandske Jon Dagur Thorsteinsson havde en vis andel i AGFs 4-3-sejr over FC Midtjylland, men påpegede efterfølgende, at han egentlig burde have nettet én gang mere.
Annonce

FODBOLD: Hattrick og manden med næstsidste fod ved sejrsmålet fire minutter inde i overtiden.

Dagens mand i den frække århusianske skysovs var Jon Dagur Thorsteinsson. AGFeren var da også ét stort islandsk smil efter den vilde comeback-sejr over FC Midtjylland.

- Jeg tror godt, at jeg kan sige, at det er den bedste kamp i min karriere indtil videre. Helt sikkert, kom det Thorsteinsson.

Hvad tænkte du, da du scorede dit tredje mål og udlignende til 3-3?

- Det ved jeg ikke. Jeg tænkte ikke. Jeg gjorde bare et eller andet.

Du lossede bolden væk, mens du jublede.

- Ja, og jeg ved ikke hvorfor. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre.

Og det fik du så et gult kort for?

- Ja, det var bare super.

Skulle du egentlig ikke have scoret fire mål?

- Jo, jeg havde også et frispark, jeg skulle have scoret på, og jeg troede faktisk lige et sekund, at det også gik ind.

Så tre mål var for lidt?

- Ja, det var bare ikke godt nok i dag, grinede han.

Han ragede altså op denne aften, men spillede ud over de tre scoringer og den afgørende assist lant fra nogen perfekt kamp. Der var mange halvslappe førsteberøringer, ret mange fejl.

- Fodbold handler om at score, og ikke om at holde på bolden. Hvis du vinder kampen, skal det ikke handle om de fejl, du laver undervejs. Vi kigger selvfølgelig på det bagefter, og prøver at forbedre det til næste kamp, men ikke her lige efter kampen, sagde han.

- Jeg synes, at vi spiller rigtig godt i første halvleg, men vi får så de her fem minutter efter pausen, hvor vi giver dem to mål. Der røg noget koncentration, men vi troede fortsat på, at vi kunne få noget med.

Du mistede ikke troen?

- Jeg havde stadigvæk en følelse af, at vi kunne få noget med herfra. Jeg synes, at vi havde chancerne til at score et eller to mål mere før pausen, og kunne vi finde tilbage til det efter den darlige start på anden halvleg, tænkte jeg, at vi bestemt havde en god chance.

Hvad betyder det her for den resterende del af sæsonen?

- Det betyder rigtig meget. Det viser bare, hvad det er for et hold det her, hvad det er for en klub. Vi har en fantastisk trup, og det viste de spillere, der kom ind fra bænken. De viste, at de kunne gøre en forskel, og det viser, at vi kan slå alle hold, lød det fra jon Dagur Thorsteinsson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mundbindene har fundet vej i de århusianske busser - men stadig mange tager turen uden

Aarhus

Coronasmitten fylder mere og mere i Aarhus: På et døgn er der fundet yderligere 79 smittede

Aarhus

Sommervejret lokker folk frem - men alle er gode til at holde afstand og tage hensyn

Annonce