Annonce
AGF

AGF i kortproblemer: Poulsen afsoner syvende karantænedag

Dommer Sandi Putros giver første gule kort til AGFs Nicolai Poulsen i 3F Superligakampen AaB mod AGF på Aalborg Portland Park, torsdag den 9. juli 2020.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Annonce

FODBOLD: Patrick Mortensen talte med store bogstaver til Nicolai Poulsen, da det gik allermest hedt for sig i søndagens Superligakamp mod FC København.

Midtbaneslideren havde netop modtaget et gult kort for 17. gang i sæsonen. Og Mortensen frygtede øjensynligt, at den tidligere Randers-spiller for tredje gang skulle veksle to gule kort til et af de røde.

Derfor hev AGF-anføreren fat i Poulsen og gav ham et af den slags klap bagi som også børn får når tålmodigheden er ved at slippe op.

Poulsen holdt sig i skindet i resten af kampen, men han slipper dog ikke for at afsone karantæne i AGFs kommende kamp onsdag mod FC Nordsjælland.

Han har nemlig samlet for mange strafpoint sammen - endnu engang. Dermed kommer han til at afsone sin syvende karantænedag i sæsonens hidtil 35 runder.

AGF må også undvære Jon Dagur Thorsteinsson onsdag på grund af karantæne.


Når du spørger mig i dag, så er der én kamp tilbage i sæsonen, der er vigtig, og det er den i morgen. Sådan er det. Der kan komme skader og karantæner i den kamp op til Brøndby-kampen, men det tager vi som det kommer.

David Nielsen


Annonce

Seks spillere i farezonen

I det hele taget giver det meget god mening at AGFerne følger Patrick Mortensens eksempel og holder hovedet koldt i de sidste kampe, fordi hele seks spillere kan komme i karantæne i sæsonens sidste kamp mod Brøndby hvis de modtager en advarsel i onsdagens kamp mod FC Nordsjælland.

Foruden Mortensen selv er der tale om Frederik Tingager, Jacob Ankersen, Kevin Diks, Benjamin Hvidt og endelig Mustafa Amini, der dog ikke forventes at spille onsdag.

Kortspillet er dog ikke noget som AGFs cheftræner David Nielsen bryder sit hoved med.

- Når du spørger mig i dag, så er der én kamp tilbage i sæsonen, der er vigtig, og det er den i morgen (onsdag, red.). Sådan er det. Der kan komme skader og karantæner i den kamp op til Brøndby-kampen, men det tager vi som det kommer, sagde David Nielsen før tirsdagens AGF-træning.

AGF møder FC Nordsjælland i Farum onsdag klokken 18.00 og Brøndby på søndag i Aarhus.

AGFere i karantænefare

Nicolai Poulsen og Jon Dagur Thorsteinsson afsoner karantæne når AGF onsdag møder FC Nordsjælland.

Seks spillere skal afsone karantæne mod Brøndby hvis de får et gult kort mod FC Nordsjælland:

- Frederik Tingager

- Mustafa Amini

- Jakob Ankersen

- Patrick Mortensen

- Kevin Diks (kun i tilfælde af en advarsel til de maksimale seks strafpoint)

- Benjamin Hvidt (kun i tilfælde af en advarsel til de maksimale seks strafpoint)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce