Annonce
AGF

AGF-kant tripper i kulissen: - Jeg er tilbage på 100 procent

Milan Jevtovic har fået indhop for AGF indtil videre, og ligner også en mand, der kan få minutter i pokalkampen mod Kolding IF. Foto: Axel Schütt
Milan Jevtovic' første tid i AGF har været plaget af en skade, men han melder sig klar til at kunne spille fra start og har kikkertsigtet rettet mod topbraget mod FC Midtjylland om halvanden uge.
Annonce

FODBOLD: Det har været en skadesplaget - og deraf følgende bænketjans-domineret – start på AGF-tilværelsen for Milan Jevtovic.

Den 27-årige serbiske kantspiller har sammenlagt fået 56 minutter på banen i denne sæson, lagde ”hårdt” ud med indhop mod både FC Honka i Europa League-kvalifikationen og Vejle i Superliga-premieren, men siden holdt en drilsk knæskade ham udenfor, og det var først med indskiftningen og de sidste 20 minutter mod Sønderjyske i forrige runde, at der igen kom græs under støvlerne for offensivspilleren.

Milan Jevtovic, der kom til klubben tilbage i august fra storklubben Røde Stjerne, meldte sig faktisk allerede klar under fanerne for en over en måned siden i nærværende udgivelse, og det har ikke ændret sig.

Det kribler for alvor i de driblestærke stænger.

- Jeg er på 100 procent rent fysisk, knæet har det fint, så jeg venter bare på at få chancen. Jeg er klar til at spille fra start, og også samtlige 90 minutter, hvis det skulle være, lyder det fra Jevtovic, der dog heller ikke ser ud til at få startpas i torsdagens pokalkamp mod Kolding, hvor det ud over fraværet af landskampsudtagne Patrick Mortensen ligner samme startformation som i søndagens sejr over Lyngby.

Så tålmodighed er en dyd.


Jeg er på 100 procent, knæet har det fint, så jeg venter bare på at få chancen. Jeg er klar til at spille fra start, og også samtlige 90 minutter, hvis det skulle være

Milan Jevtovic, AGF


- Det har selvfølgelig været en frustrerende tid for mig som ny spiller i en ny klub, at jeg har været skadet, og ikke har kunnet vise mig frem. Men sådan er fodbold. Jeg har holdt hovedet oppe, trænet godt, og nu ser jeg frem til at få chancen på et tidspunkt, og så er det bare om at gribe den, kommer det fra den tidligere Rosenborg og Røde Stjerne-spiller.

Du står og tripper for at spille, og så kommer der en landskampspause på den anden side af pokalkampen. Irriterende timing?

- Nej, det er, som det er. Det giver mig tid til at få trænet rigtig godt, og så håber jeg, at jeg kan være inde i billedet til en startplads til den næste ligakamp (22. november mod FC Midtjylland, red.), smiler serberen.

Sandsynligheden for spilletid torsdag aften i Kolding er trods alt forholdsvis stor for Jevtovic, da Jon Dagur Thorsteinsson er på landsholdsopgaver med Island og derfor ikke er til rådighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Danmark

Ulven kommer - med hvad?

AGF

Tre ledere er stoppet på en måned: AGF-direktør afviser, at det er andet end tilfældigt

Annonce