Annonce
AGF

AGF og Hummel forlænger samarbejdet

AGF og hummel fortsætter samarbejdet i de næste tre år. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
I de næste tre år skal Aarhus-virksomheden Hummel levere spilletøj til byens Superligahold.

FODBOLD: AGF og Hummel har været tæt forbundet gennem tiden, hvor sportsmærket har leveret trøjer til byens Superligahold.

Hummels vinkler optrådte første gang på klubbens trøjer for over 40 år siden. I en periode blev AGF-trøjen leveret andetsteds fra, men siden 2001 har AGF spillet i Hummel, og det fortsætter de med.

AGF og Hummel er nemlig blevet enige om at fejre deres 20 års jubilæum med en ny treårig aftale.

Dermed kommer alle AGF’s hold i Superligaen, Gjensidige Kvindeligaen og i ungdoms-rækkerne fortsat til at optræde i det velkendte mærke fra Hummel, som også AGF Esport med den nye aftale nu kommer til at bære.

Det skriver AGF i en pressemeddelelse.

- Vi har udviklet os meget som klub siden, vi lavede vores seneste aftale med Hummel tilbage i 2015. Og det har vores samarbejde også i takt med, at Hummel har udviklet sig flot på klub- og landsholdsniveau - både nationalt og internationalt. Vi oplever stor interesse for AGF hos store internationale spillere i branchen, men efter tyve års godt samarbejde, hvor hummel har stået bag AGF gennem tre nedrykninger, så fortjener samarbejdet en forlængelse og vi glæder os til at tage hul på et nyt kapitel med Hummel, siger administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen.


Vi oplever stor interesse for AGF hos store internationale spillere i branchen, men efter tyve års godt samarbejde, hvor Hummel har stået bag AGF gennem tre nedrykninger, så fortjener samarbejdet en forlængelse og vi glæder os til at tage hul på et nyt kapitel med Hummel

Jacob Nielsen


Annonce

Naturligt samarbejde

I Hummel glæder man sig over et fortsat samarbejde med den århusianske fodboldklub.

- Vi er glade og stolte over, at vi er blevet enige med AGF om en forlængelse af vores aftale. Efter mange års samarbejde har vi opbygget et tæt og stærkt bånd til klubben, og hummel og AGF hører på mange måder sammen. Som Aarhus-virksomhed er det naturligt for os at bakke op om byens hold, og derfor er vi også begejstret for at kunne klæde klubben på i yderligere tre år, siger Allan Vad Nielsen, der er CEO i Hummel

AGF bliver ikke eneste europæiske hold, der er klædt i Hummel fremover.

Udover det danske landshold, så arbejder Aarhus-virksomheden også sammen med engelske Everton og Middlesbrough FC og senest den tyske Bundesligaklub FC Köln.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Langt mere snert i AGF-holdet i Randers, men drømmen brast om en finale på eget græs

Aarhus

Forvirring om smittetal - men det går den gale vej: To sogne trues af tvangsnedlukning

Annonce