Annonce
AGF

AGF-profil erkender Europa-skuffelse: Men én kamp skal ikke bestemme om vi er på vej i den rigtige retning

Fredetik Tingager har scoret to gange for AGF i sæsonens første tre kampe. Arkivfoto: Axel Schütt
Frederik Tingager glæder sig over, at AGF skal møde Randers FC så tæt på den slovenske afklapsning torsdag. Han og holdkammeraterne skal bevise over for omverdenen, at de er bedre end 0-3-nederlaget til NS Mura.
Annonce

FODBOLD: Det er måske verdens ældste sandhed, men torsdag aften blev den igen bekræftet.

Stemningen kan vende rigtig hurtigt i fodbold. Efter bronzemedaljen har AGF-spillerne høstet mange roser over sommeren, men 0-3-nederlaget til NS Mura i Europa League-kvalifikationen fik de sociale medier til at selvantænde.

Far er ikke sur, far er skuffet-attitude fra mange AGF-fans fyldte twitter og facebook. Dommen over præstationen i Slovenien var ubarmhjertig.

Og spillerne erkender da også, at præstationen var langt fra god nok.

- Vi er helt klar over, at det var en skuffelse. Der er ikke nogen, der er mere skuffede end vi selv er. Men vi kan ikke være skuffede i for lang tid. Det bedste, vi kan gøre, er at komme videre og komme godt ud til Randers-kampen, siger Frederik Tingager med henvisning til søndagens Superligakamp på Cepheus Park.

Han nægter dog at gå med på de dommedagsprofetier, der har lydt de seneste dage - både fra AGFs egne fans og andre klubbers.

- Jeg forholder mig slet ikke til snakken om, at vi på grund af nederlaget har revet alt det ned, vi har bygget op over de sidste mange måneder. Det er for meget at en kamp skal bestemme dét.

- Så sent som i mandags spillede vi 60 rigtig gode minutter mod Vejle. Og jeg synes ikke, at korthuset vælter fordi vi spiller en dårlig kamp derefter. Det kan vi ikke være bekendt over for os selv, hvis det skal være sådan.

- Jeg har godt lagt mærke til, at klubben er blevet gjort til grin i diverse medier fordi vi røg ud af Europa. Og det var en skuffelse. Men som fodboldspiller kan jeg ikke forholde mig til det. Jeg skal bruge min tid på træningsbanen og for mig ser fremtiden lys ud for AGF, siger Frederik Tingager.


Vi har talt om, at vi ikke skal lægge for meget i nederlaget i torsdags, fordi vi ved, at vi er bedre end dén præstation. Og det skal vi ud og bevise søndag.


Annonce

Randers er lig fysik

Ifølge forsvarsspilleren er skuffelsen fra i torsdag lagt i rygsækken. Nu skal der gøres noget ved det inde på banen.

Og det skal altså gå ud over Randers FC, står det til Tingager.

- Vi har talt om, at vi ikke skal lægge for meget i nederlaget i torsdags, fordi vi ved, at vi er bedre end dén præstation. Og det skal vi ud og bevise søndag.

- Vi ved, hvad Randers kommer med. De er et fysisk betonet hold så det kommer til at handle meget om andenbolde. Så vi skal være dygtige til at lukke ned for det, og så skal vi sætte vores eget spil.

- Jeg glæder mig til at komme videre og forhåbentligt spille en god kamp, siger tometermanden i AGFs forsvar.

AGF møder Randers FC på udebane - foran blot 500 tilskuere - søndag klokken 16.00.

AGFs formodede startopstilling mod Randers FC søndag.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

45-årig mand anholdt efter at have generet helikopter med en laserpen flere gange ved Aarhus Universitetshospital

Aarhus

Lokal hjælpepakke fra Salling og kommunen: Stort millionbeløb på vej til sport og fritid

Annonce