Annonce
AGF

AGF-profil tror på succes i Europa: - Patrick Mortensen har engang været i gruppespillet, og så kan alt jo lade sig gøre

Nicolai Poulsen og AGF besejrede onsdag OB 2-1 på Ceres Park og skal dermed en tur ud i Europa. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
David Nielsen indrømmer, at sæsonen havde haft en bitter eftersmag hvis Europa-billetten var blevet sendt til Fyn.

FODBOLD: Direktør Jacob Nielsens flaskeøl - en Ceres Top, selvfølgelig - som han havde taget med i mixed zone, fortalte hele historien om den lettelse, som AGF-mandskabet var ramt af efter 2-1-sejren over OB, der sikrede AGF den første tur ud i Europa i otte år.

- Det betyder alt. I søndags havde I jo alle sammen tegnet den op, hvor I spurgte, om det ville være en katastrofe hvis vi ikke kom i Europa. Og jeg kan jo godt sige nu, at det havde været sindssygt bittert hvis ikke vi havde fået Europa-billetten. Men vi gik ud og spillede en fremragende kamp og viste, at vi er et rigtig godt hold, sagde AGFs cheftræner David Nielsen efter kampen.

Spillerne har nu to ugers ferie. For David Nielsens vedkommende er det kun i AGF, at han er cheftræner, så han afventer besked om hvordan han skal nyde den sæson, der blev afsluttet onsdag.

Annonce

- Nu kan jeg godt op og spørge min kone hvad vi skal. Vi har ikke planlagt noget, men det finder vi ud af nu, sagde David Nielsen med et grin.


Der er sket større sensationer end at vi skulle gå i gruppespillet. Jeg kan huske at Sarpsborg engang var i gruppespillet med Patrick Mortensen på holdet, og i så fald kan alt jo lade sig gøre,

Nicolai Poulsen


Går efter gruppespillet

Også Nicolai Poulsen var i det muntre hjørne da han skulle sætte ord på sæsonafslutningen, der altså endte med en billet til Europa League-kvalifikationen.

- Det havde været en mærkelig fornemmelse, hvis det ikke var endt med Europa. Men nu kan vi i den grad sætte flueben ved sæsonen. Det var en fed kamp at spille og vi leverede en god og professionel præstation.

- Jeg ser sindssygt meget frem til det. Vi har en spændende trup og jeg tror, vi har noget at gøre i Europa. Det forventer jeg. Vi har skabt en vinderkultur udover det sædvanlige, sagde Nicolai Poulsen, der har spillet Europa League-kvalifikation for Randers FC.

- Det er noget specielt og vi skal glæde os. Jeg forventer, at vi har noget at gøre derude. Det er ikke for oplevelsens skyld, vi skal nå så langt som muligt. Der er sket større sensationer end at vi skulle gå i gruppespillet. Jeg kan huske at Sarpsborg engang var i gruppespillet med Patrick Mortensen på holdet, og i så fald kan alt jo lade sig gøre, fortalte midtbanespilleren med et lumsk smil.

AGF skal spille fem kvalifikationsrunder før de vil nå gruppespillet. Første kamp spilles om en måned, der trækkes lod 10. august.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Årets webshop 2021: Eventyret startede omkring et bål for 25 år siden

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Familie på fem bor på få kvadratmeter: Livet på en husbåd er besværet værd

AGF For abonnenter

Bagkanten: Der er flere plusser end minusser ved AGF's nye formation

Sport

Den magiske målmand stod i vejen: Brabrand smider Hobro ud af pokalturneringen efter straffe

Alarm 112

83-årig mand savnet: Sidst set på Samsø

Aarhus For abonnenter

Trine blev 'hende fra Løvens Hule': Har knoklet benhårdt for at skabe en succes af glimmer og guld

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Nye AGFere imponerede mest i Randers-nederlag

Alarm 112

Tidligere drabsdømt fængslet efter røveri: Blev tacklet og lagt i armlås af teenagesøn

Sport

Mens du sov: Kajak-Emma klar til semifinale, dansk bryde-nedtur og ny verdensrekord

Aarhus

Strejkende sygeplejersker:  ... det er Christiansborg, der skal løse problemet med ligeløn

Aarhus For abonnenter

Mark sælger brygudstyr: Sådan kommer du i gang med at brygge øl

Alarm 112

'Rød alarm': Brand i køkken medførte evakuering af Bruuns Galleri

Annonce