Annonce
AGF

AGF-profil tror på succes i Europa: - Patrick Mortensen har engang været i gruppespillet, og så kan alt jo lade sig gøre

Nicolai Poulsen og AGF besejrede onsdag OB 2-1 på Ceres Park og skal dermed en tur ud i Europa. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
David Nielsen indrømmer, at sæsonen havde haft en bitter eftersmag hvis Europa-billetten var blevet sendt til Fyn.
Annonce

FODBOLD: Direktør Jacob Nielsens flaskeøl - en Ceres Top, selvfølgelig - som han havde taget med i mixed zone, fortalte hele historien om den lettelse, som AGF-mandskabet var ramt af efter 2-1-sejren over OB, der sikrede AGF den første tur ud i Europa i otte år.

- Det betyder alt. I søndags havde I jo alle sammen tegnet den op, hvor I spurgte, om det ville være en katastrofe hvis vi ikke kom i Europa. Og jeg kan jo godt sige nu, at det havde været sindssygt bittert hvis ikke vi havde fået Europa-billetten. Men vi gik ud og spillede en fremragende kamp og viste, at vi er et rigtig godt hold, sagde AGFs cheftræner David Nielsen efter kampen.

Spillerne har nu to ugers ferie. For David Nielsens vedkommende er det kun i AGF, at han er cheftræner, så han afventer besked om hvordan han skal nyde den sæson, der blev afsluttet onsdag.

- Nu kan jeg godt op og spørge min kone hvad vi skal. Vi har ikke planlagt noget, men det finder vi ud af nu, sagde David Nielsen med et grin.


Der er sket større sensationer end at vi skulle gå i gruppespillet. Jeg kan huske at Sarpsborg engang var i gruppespillet med Patrick Mortensen på holdet, og i så fald kan alt jo lade sig gøre,

Nicolai Poulsen


Annonce

Går efter gruppespillet

Også Nicolai Poulsen var i det muntre hjørne da han skulle sætte ord på sæsonafslutningen, der altså endte med en billet til Europa League-kvalifikationen.

- Det havde været en mærkelig fornemmelse, hvis det ikke var endt med Europa. Men nu kan vi i den grad sætte flueben ved sæsonen. Det var en fed kamp at spille og vi leverede en god og professionel præstation.

- Jeg ser sindssygt meget frem til det. Vi har en spændende trup og jeg tror, vi har noget at gøre i Europa. Det forventer jeg. Vi har skabt en vinderkultur udover det sædvanlige, sagde Nicolai Poulsen, der har spillet Europa League-kvalifikation for Randers FC.

- Det er noget specielt og vi skal glæde os. Jeg forventer, at vi har noget at gøre derude. Det er ikke for oplevelsens skyld, vi skal nå så langt som muligt. Der er sket større sensationer end at vi skulle gå i gruppespillet. Jeg kan huske at Sarpsborg engang var i gruppespillet med Patrick Mortensen på holdet, og i så fald kan alt jo lade sig gøre, fortalte midtbanespilleren med et lumsk smil.

AGF skal spille fem kvalifikationsrunder før de vil nå gruppespillet. Første kamp spilles om en måned, der trækkes lod 10. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Kiks i kommunikationen kan udløse konflikter: - Et plejehjem i Aarhus er på ingen måder et luksushotel

Danmark

Frank Jensens fald i fire trin

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce