Annonce
AGF

AGF-træner: Vi dør med støvlerne på. Det er vores identitet

AGFs cheftræner David Nielsen passerer Patrick Mortensen på vej ud af banen efter 3F Superligakampen AaB mod AGF på Aalborg Portland Park.
AGF-cheftræner David Nielsen afviste, at holdet ikke ramte dagen mod AaB.
Annonce

FODBOLD: AGF-lejren måtte rejse tomhændet fra Aalborg, tabte 0-1 til AaB, men alligevel var cheftræner David Nielsen overordnet tilfreds med sine spillere.

- Jeg synes faktisk, at vi indsatsmæssigt gør det super godt. Jeg havde gerne set, at vores angreb kunne bide lidt mere til, der manglede noget, indlæggene var ikke gode nok, men ellers bliver det en fed og vild fodboldkamp, hvor vi stresser dem, og de stresser os, kom det fra Nielsen.

Vi dør med støvlerne på. Drengene giver aldrig op, vi rammer stolpen, redder bolde på stregen, og det er ved at være vores identitet. Nogle gange vinder vi, andre gange taber vi, men alle kan se, hvilket fodboldhold vi er.

- AaB skal jo bare ud over stepperne, og det gør, at den taktiske disciplin i kampen er meget lav. Det bølger frem og tilbage, så det eneste jeg er træt af, er selvfølgelig, at vi laver en fejl, der koster et mål. Og så får vi en mand udvist, og det gør det svært på udebane. Det siger sig selv, sagde han.


- Vi dør med støvlerne på. Drengene giver aldrig op, vi rammer stolpen, redder bolde på stregen, og det er ved at være vores identitet. Nogle gange vinder vi, andre gange taber vi, men alle kan se, hvilket fodboldhold vi er.

Så du føler, at tændingsniveauet var på plads hos spillerne?

- Ja, det er der vist ingen, der kan være i tvivl om. Det var flere hundrede gange bedre end sidst vi mødte AaB, kom det fra AGF-træneren.

Med en sejr i Aalborg kunne århusianerne have taget et stort, vigtigt skridt mod at sikre tredjepladsen, og dermed medaljer. Med fire kampe igen er forspringet ned til Brøndby, der torsdag slog FC Nordsjælland, på fjerdepladsen seks point.

Det rører tilsyneladende ikke Nielsen.

- Vi ligger midt i en medaljekamp lige nu, og det gør, at stress-niveauet er gigantisk. Det er godt for os, det er derfor, at vi gerne ville i top seks. Vi laver en fejl. Det er det, der sker, når stress-niveauet går op, og det lærer vi af. I sidste uge spillede vi mod FCK, hvor de lavede en fejl, der gjorde, at vi vandt. Sådan er fodbold. Vi skal bare videre, kom det fra David Nielsen.

Superliga, 32. runde

AaB - AGF 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 Frederik Børsting (38.)

AaB (3-4-3): Jacob Rinne - Mathias Ross Jensen, Jores Okore, Rasmus Thelander - Kristoffer Pallesen, Robert Kakeeto (Magnus Christensen, 89.), Iver Fossum, Jakob Ahlmann (Patrick Kristensen, 89.) - Søren Tengstedt (Kasper Kusk, 72.), Patrick Olsen, Frederik Børsting (Tom van Weert, 61.)

AGF (4-1-4-1): William Eskelinen - Kevin Diks (Alexander Munksgaard, 74.), Sebastian Hausner, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen - Nicolai Poulsen - Jon Dagur Thorsteinsson, Bror Blume (Mustafa Amini, 74.), Benjamin Hvidt (Patrick Mortensen, 64.), Jakob Ankersen (Albert Grønbæk Erlykke, 64.) - Nicklas Helenius (Frederik Ihler, 74.)

Advarsler: Kevin Diks, Jon Dagur Thorsteinsson, AGF. Jacob Rinne, AaB

Udvisning: Nicolai Poulsen (to gule kort), AGF (51.)

Dommer: Sandi Putros

Tilskuere: 1.627 på Aalborg Portland Park

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce