Annonce
AGF

Alt udsolgt: Billetterne revet væk

Alle billetter er revet væk til AGFs hjemmekamp mod Brøndby IF. Arkivfoto: Scanpix
Der er ikke flere ledige pladser til kampen mod Brøndby IF på Ceres Park, hvor AGF'erne efter kampen med stor sandsynlighed skal have hængt en medalje om halsen.
Annonce

FODBOLD: Det tog kun et par timer at få solgt alle billetterne til AGFs hjemmekamp mod Brødby IF. Den store interesse for at sikre sig billet til kampen, der lukker årets medaljeslutspil, skyldes naturligvis, at der for første gang i 23 år formentlig skal uddeles medaljer i Aarhus.

Lige nu ligger AGF rigtig lunt i svingen. Der er tre kampe tilbage og dermed stadig ni point at spille om og århusianerne ligger på en tredjeplads med otte point ned til Brøndby IF på fjerdepladsen og bare to point op til FCK på andenpladsen.

AGF må lukke præcis 8.539 ind til kampen - men det tal er inklusiv spillere, dommere, ledere, journalister, TV-folk og frivillige.

Annonce

Desperate købere

Allerede inden den officielle 'Alt udsolgt'-melding kom fra AGF, var der efterspørgsel efter folk der er villige til at sælge deres billetter - blandt i Facebook-gruppen 'AGF Ting - Køb/Salg/Bytte', hvor mere eller mindre desperate, men dog stadig forhåbningsfulde AGF-tilhængere efterlyser billetter.

AGF opretter desuden en venteliste, hvorfra man kan komme i betragtning, hvis nogle af de, der har sikret sig billet fortryder eller bliver forhindret i at komme til kampen.

Blåt for udsolgt. Interesserede bliver mødt af denne skærm, hvis de forsøger at købe billet til AGF-Brøndby IF. Illustration fra AGF.dk

Slutter årets superliga med en tredjeplads og dermed bronzemedalje til AGF, venter der endnu en kamp for 'De Hviie' - nemlig en kamp i Ceres Park mod enten Randers FC, OB eller AC Horsens om retten til at spille i Europa League næste sæson. Kravler AGF'erne derimod op foran FCK og slutter som nummer to er Europa League pladsen sikret og sæsonen slut.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce