Annonce
Østjylland

Amerikanske tilstande i Odder

"Kuglen og Keglen - Odder Bowling Center" på hjørnet af Århusvej / Ballevej er ifølge læserbrevsskribenten det værst tænkelige eksempel på dårlig udsmykning. Foto: Carina Mayner
Annonce

Læserbrev: Odder Byråd har netop besluttet at satse et stort millionbeløb på at skabe en attraktiv og grøn bymidte. Gennem årene er der brugt mange ressourcer på at forskønne facaderne i bymidten via en fornuftig skiltepolitik. Mange forretninger har gjort sig umage og investeret i forskønnelse af facaderne.

Det kniber mere med indfaldsvejene og her er "Kuglen og Keglen - Odder Bowling Center" på hjørnet af Århusvej / Ballevej det værste eksempel. Den facade/udsmykning, man møder her, er chokerende grim. Jeg har ikke set det værre nogen steder, hverken sydpå eller i Las Vegas.


Det kniber mere med indfaldsvejene og her er "Kuglen og Keglen - Odder Bowling Center" på hjørnet af Århusvej / Ballevej det værste eksempel.


Bowlingcenteret, der har udviklet sig til et godt aktivitetscenter, er i mine øjne et stort aktiv for byen. Det ville blive endnu bedre, hvis det ikke lignede en karikatur af den værste amerikanske stil.

Jeg har tit tænkt, at nu må teknisk udvalg da snart tage affære og sikre bare et minimum af æstetik på denne vigtige indfaldsvej til Odder. Da der tilsyneladende ikke sker noget, sender jeg også dette læserbrev direkte til teknisk udvalg med anmodning om at kigge på sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

45-årig mand anholdt efter at have generet helikopter med en laserpen flere gange ved Aarhus Universitetshospital

Aarhus

Lokal hjælpepakke fra Salling og kommunen: Stort millionbeløb på vej til sport og fritid

Annonce