Annonce
Aarhus

Blotter skal i fængsel: Kravlede ind ad vinduet til sovende kvinde og klædte sig af

En mand er ved Retten i Aarhus idømt 10 måneders fængsel for blufærdighedskrænkelse. Foto: Axel Schütt

AARHUS: En 29-årig mand er ved Retten i Aarhus blevet idømt 10 måneders fængsel for at have blufærdighedskrænket tre kvinder i Aarhus-området.

Det fortæller Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Blandt andet kravlede han natten til 28. april i år ind ad et åbent vindue til en stuelejlighed i Tranbjerg. På sofaen lå en 20-årig kvinde og sov. Den 29-årige havde set hende gennem vinduet, og han forklarede, at han blev seksuelt ophidset, og derfor besluttede sig for at kravle ind for at spørge hende, om de skulle have samleje. Inde i lejligheden tog han alt tøjet af og rørte den sovende kvinde på ballerne.

Da den 20-årige vågnede, spurgte han hende, om hun ville have samleje og komplimenterede hendes bagdel. Kvinden afviste tilbuddet og bad ham tage tøj på og forlade stedet, hvilket han gjorde.

Kort efter blev han opdaget af en patrulje, da han gik rundt i området. Han blev genkendt ud fra signalementet og anholdt.

I retten var han tiltalt for at have forsøgt at tilsnige sig samleje med den 20-årige. Det nægtede han dog var tilfældet. Han blev kun dømt for blufærdighedskrænkelse af kvinden.

Annonce

Blottede sig for kvinder på sti i Brabrand

Ud over krænkelsen i Tranbjerg blev den 29-årige også dømt for to blufærdighedskrænkelser i december 2017, hvor han blottede sig foran to forskellige kvinder på et stisystem i Brabrand. Derudover blev han dømt for sidste år at have stjålet tre pornoblade i en butik.

Anklager Anna Truelsen hæfter sig ved, at den 29-årige har flere domme bag sig af lignende art.

- Den 29-årige er også tidligere dømt for forskellige former for blufærdighedskrænkelser, men alligevel er han fortsat med lignende kriminalitet. Det seneste tilfælde var særligt groft, idet han brød ind og krænkede en kvinde i et privat hjem. Derfor er jeg tilfreds med, at han nu er blevet idømt en længere ubetinget fængselsstraf, forklarer anklageren.

Den 29-årige modtog dommen og er varetægtsfængslet efter dom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce