Annonce
Østjylland

Busselskab begæret konkurs - Arriva tager over

Fra på onsdag overtager Arriva kørsel med bybusser og lokalruter i Odder Kommune efter Malling Turistbusser, der er begæret konkurs. Arkivfoto: Axel Schütt.
Arriva overtager kørsel med såvel bybusser som lokal- og skoleruter i Odder Kommune, efter at Malling Turistbusser lige op til påske blev begæret konkurs.
Annonce

AARHUS/ODDER: Tirsdag kører der hverken bybusser eller lokalruter/skolebusser i Odder Kommune. Og når der onsdag igen er busser ude på vejene, er de blå og ikke hvide, som de plejer at være.

Og hvorfor så det?

Fordi Malling Turistbusser, der hidtil har stået for busdriften er begæret konkurs kort før påske. I stedet træder Arriva til med sine blå busser – men altså først efter en busløs tirsdag.

- Det er heldigvis kun en enkelt dag, og busserne kører onsdag, så eleverne kan komme til og fra skole, siger Casper Grønborg, teknisk chef i Odder Kommune.

Og han fortsætter:

- Siden vi lige før påske hørte, at Malling Turistbusser er begæret konkurs, er der blevet arbejdet hårdt for at finde en ny operatør. Det er heldigvis lykkedes, og fra 14. april overtager Arriva såvel lokalruterne som bybussen.

Malling Turistbusser har også kørt skolebusser i Aarhus Kommune – ruter til Malling Skole, Beder Skole, Solbjerg Skole og Vestergårdsskolen. Det er ikke lykkedes avisen at finde ud af, hvem der fremover kører skolebusserne her.

Ifølge avisens oplysninger er det Aarhus Kommune, der har begæret Malling Turistbusser Aps konkurs. Selskabet skiftede 6. april navn til Anpartsselskabet af 06. april 2020, fremgår det af CVR-registeret.

Det er søndag ikke lykkedes at få en kommentar fra selskabets ejer, Anne Olsen, der har drevet Malling Turistbusser siden hun overtog firmaet fra sine forældre i 1988.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce