Annonce
Sport

Casper Elgaard får comeback bag rattet

Det er tre år siden, at Casper Elgaard lagde hjelmen på hylden og helliget sig jobbet som teamchef i Massive Motorsport. Til foråret får han comeback bag rettet, når den nye løbsserie Touring Car Racing kommer til Danmark. Arkivfoto: Kim Haugaard
Casper Elgaard skal i den nye sæson af Touring Car Racing Denmark være kørende teamchef for Massive Motorsport.

MOTORSPORT: Casper Elgaard vender tilbage som racerkører i foråret, når det nye mesterskabsserie Touring Car Racing får premiere i Danmark. I de seneste tre år har den tidligere Le Mans-kører og mangeårige DTC-vinder helliget sig jobbet som teamchef hos Massive Motorsport, men i den kommende sæson bliver titlen ændret til kørende teamchef.

- Comebacket kommer af flere ting lagt sammen. Et er, at jeg prøvede kræfter med TCR, da TCR Scandinavia gæstede Grand Prix Danmark i år. Jeg blev enormt imponeret af bilen, og samtidigt synes jeg, at det nye TCR Denmark er en rigtigt spændende klasse, som har meget potentiale og nyder stor sponsorinteresse. Derfor har jeg taget hjelmen ned fra hylden igen, udtaler Casper Elgaard i en pressemeddelelse fra Massive Motorsport.

Touring Car Racing er en verdensomspændende kategori af standardvogne, som køres på nationalt plan i over 20 lande. Der findes også en europæisk serie, ligesom der afvikles et verdensmesterskab i klassen.

- Det bliver fantastisk at køre igen. Jeg ser frem til en ny sæson - dels fordi jeg selv skal køre, men i høj grad også fordi TCR starter op og bliver en klasse, som jeg er sikker på vil give hele sporten et boost i Danmark, siger Elgaard, der er i fuld gang med forberedelserne til den nye sæson.

- Inden Grand Prix Danmark anede jeg ikke, hvor meget det ville have kostet, at jeg ikke havde kørt i tre år. Jeg synes - trods uheldet i finalen - at jeg fik bevist, at farten stadig er der. Jeg skulle nok have holdt mig på måtten, men jeg var så meget racerkører i situationen, at jeg satsede det hele i jagten på et podie alligevel. Det har bestemt betydet noget i den her beslutning, så nu skal der trænes. Jeg må have snøret løbeskoene, for den fysiske træning har været lidt forsømt de sidste tre år - men jeg glæder mig enormt til at komme i gang, lyder det.

Det er endnu ikke besluttet hvilke biler Casper Elgaard og Massive Motorsport stiller til start med i den nye serie, men det meldes ud i den nærmeste fremtid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

En opvisning i socialdemokratiske valgløfter

Da Helle Thorning-Schmidt i 2011 tiltrådte som Danmarks første kvindelige statsminister, blev det hurtigt klart, at det reelt var de radikale, der sad på magten, mens stort set ingen af hendes socialdemokratiske mærkesager og valgløfter blev gennemført. Da landets næste kvindelige statsminister, Mette Frederiksen, mandag kunne præsentere sin første finanslov, var det det stik modsatte - en opvisning i hvordan man sætter sig på magten og gennemfører sine valgløfter, mens det radikale støtteparti blev kørt helt over. Anført af tidligere Aarhus-borgmester finansminister Nicolai Wammen lykkedes det at få lavet ikke alene en af de rødeste finanslove meget længe set. Der er samtidig fundet plads til at kunne gennemføre rigtig mange af de socialistiske løfter, som vælgerne blev stillet i udsigt op forud for valget i sommer. Godt nok er det helt store valgløfte om tidlig tilbagetrækning til de fysisk nedslidte endnu ikke gennemført, men rigtig mange af de øvrige løfter er faktisk. Ikke mindst fik psykiatrien et meget længe ventet løft. I årevis har området været forbigået og kraftigt underprioriteret, og derfor var det også helt på sin plads, at Wammen levede op til løfterne fra valgkampen og sikrede midler til en af vores samfunds mest udsatte grupper. Der er stadig plads til forbedring, men finansloven var på det punkt et skridt i den rigtige retning. Til gengæld må det være mere end svært for den radikale leder Morten Østergaard at kigge sine vælgere i øjnene i disse dage. Socialdemokraterne gav enkelte indrømmelser på indvandrerpolitikken, men ellers bankede Wammen for alvor de radikale på plads, og radikale vælgere må med skuffelse konstatere, at dagene, hvor partiet via Margrethe Vestagers ledelse styrede Danmark, endegyldigt er forbi. I hvert fald er det umuligt at se radikale aftryk på den økonomiske del af finansloven, som til gengæld desværre må skabe jubel hos SF og Enhedslisten. For endnu en gang er den socialistiske misundelsespolitik og mærkesager slået igennem for fuld kraft med ekstra arveafgift og øget offentligt forbrug. Radikale har ellers gentagne gange langet ud efter borgerlige regeringer og specielt støttepartiet Dansk Folkeparti, som er blevet beskyldt for at se stort på alt andet indvandringspolitikken, men det er lige præcis det samme, man med rette nu kan beskylde det tidligere borgerlige midterparti for. Det virker i hvert fald som om, at Morten Østergaard har givet køb på alle økonomiske ønsker for at få små indrømmelser på spørgsmål om indvandring. Det er stærkt bekymrende, for Østergaard burde have været garanten for, at den røde regering økonomisk blev trukket i retning af midten. Det blev den på ingen måde, og derfor fik vi den rødeste finanslov i mange år. Den er blottet for jobskabende initiativer og hensyn til erhvervslivet men til gengæld med en regering, der bruger stort set hele det økonomiske råderum i et hug. Det giver øget velfærd på kort sigt men kan på længere sigt blive en meget dyr fornøjelse.

Aarhus

Flere mænd ville se Mormon-musicalen

112

Spottede fællestræk ved villaindbrud: Tre mænd fra Aarhus idømt flere års fængsel

Annonce