Annonce
Sport

Casper Elgaard får comeback bag rattet

Det er tre år siden, at Casper Elgaard lagde hjelmen på hylden og helliget sig jobbet som teamchef i Massive Motorsport. Til foråret får han comeback bag rettet, når den nye løbsserie Touring Car Racing kommer til Danmark. Arkivfoto: Kim Haugaard
Casper Elgaard skal i den nye sæson af Touring Car Racing Denmark være kørende teamchef for Massive Motorsport.
Annonce

MOTORSPORT: Casper Elgaard vender tilbage som racerkører i foråret, når det nye mesterskabsserie Touring Car Racing får premiere i Danmark. I de seneste tre år har den tidligere Le Mans-kører og mangeårige DTC-vinder helliget sig jobbet som teamchef hos Massive Motorsport, men i den kommende sæson bliver titlen ændret til kørende teamchef.

- Comebacket kommer af flere ting lagt sammen. Et er, at jeg prøvede kræfter med TCR, da TCR Scandinavia gæstede Grand Prix Danmark i år. Jeg blev enormt imponeret af bilen, og samtidigt synes jeg, at det nye TCR Denmark er en rigtigt spændende klasse, som har meget potentiale og nyder stor sponsorinteresse. Derfor har jeg taget hjelmen ned fra hylden igen, udtaler Casper Elgaard i en pressemeddelelse fra Massive Motorsport.

Touring Car Racing er en verdensomspændende kategori af standardvogne, som køres på nationalt plan i over 20 lande. Der findes også en europæisk serie, ligesom der afvikles et verdensmesterskab i klassen.

- Det bliver fantastisk at køre igen. Jeg ser frem til en ny sæson - dels fordi jeg selv skal køre, men i høj grad også fordi TCR starter op og bliver en klasse, som jeg er sikker på vil give hele sporten et boost i Danmark, siger Elgaard, der er i fuld gang med forberedelserne til den nye sæson.

- Inden Grand Prix Danmark anede jeg ikke, hvor meget det ville have kostet, at jeg ikke havde kørt i tre år. Jeg synes - trods uheldet i finalen - at jeg fik bevist, at farten stadig er der. Jeg skulle nok have holdt mig på måtten, men jeg var så meget racerkører i situationen, at jeg satsede det hele i jagten på et podie alligevel. Det har bestemt betydet noget i den her beslutning, så nu skal der trænes. Jeg må have snøret løbeskoene, for den fysiske træning har været lidt forsømt de sidste tre år - men jeg glæder mig enormt til at komme i gang, lyder det.

Det er endnu ikke besluttet hvilke biler Casper Elgaard og Massive Motorsport stiller til start med i den nye serie, men det meldes ud i den nærmeste fremtid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce