Annonce
AGF

Casper Højer melder sig klar til topkamp: - Jeg har ikke kunnet gå på min fod i 14 dage

Casper Højer Nielsen forventer efter flere ugers pause at være tilbage i startopstillingen for AGF, der søndag møder FC Midtjylland. Arkivfoto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
To kampe i træk blev Casper Højer Nielsen sparket voldsomt ned, hvilket betød at en bule på AGF-backens ben voksede sig så stor, at han ikke troede sine egne øjne.

FODBOLD: Det så voldsomt ud da AC Horsens' Jacob Buus for godt en måned siden mislykkedes i et forsøg på at amputere Casper Højer Nielsens ene ben.

AGF-backen blev savet godt, gammeldaws over. Han blev liggende længe og både på tilskuerpladserne og bag TV-skærme frygtede fans en længerevarende skade - måske et brækket ben?

Men københavneren endte med at rejse sig op, spille kampen færdig og så glemte de fleste egentlig dén hændelse selvom der efterfølgende blev mumlet lidt om et rødt kort, der burde være givet.

"De fleste" er selvfølgelig med undtagelse af Casper Højer Nielsen, der blev mindet om slaget på benet hver gang pulsen slog et slag og blodet strømmede igennem hævelsen.

Men det er ikke tilfældigt at den tidligere Lyngby-spiller blot havde misset otte kampe for AGF siden han i foråret 2017 skrev kontrakt med klubben. Han kunne ikke træne i ugen op til kampen mod FC København ugen efter, men spillede selvfølgelig kampen alligevel.

- Men efter 25 minutter af FCK-kampen fik jeg en stempling på samme fod af Daramy og det resulterede i ... Foden var allerede presset i forvejen, og når man får et slag af den kaliber som jeg fik, så ... Ja, du vil aldrig drømme om, hvordan min fod så ud ...

- Altså, jeg kunne ikke gå på min fod i 14 dage. Og selv da jeg prøvede at spille kamp mod Sønderjyske, var der ingen chance for at jeg kunne spille kampen.

Taler vi om en bule på størrelse med en tennisbold?

- Nej, meget værre. Benet var rødt over det hele og det lignede, at min fod var brækket. Men det vidste jeg selvfølgelig, at den ikke var, fordi jeg spillede FCK-kampen færdig. Men jeg kunne allerede se i pausen, at det ikke var særlig godt.

- Men jeg kæmpede mig igennem og planen var at gøre det samme igen mod Sønderjyske, men jeg kunne mærke under opvarmningen, at der ikke var nogen chance for, at jeg kunne spille. Jeg havde brug for noget pause, fortæller Casper Højer Nielsen.


Jeg har været vant til i tre og et halvt år at spille alle kampe. Jeg har også spillet igennem med slemme ting før, men det her kunne jeg ikke spille med.

Casper Højer Nielsen


Annonce

Klar mod FCM

Når AGF på søndag møder FC Midtjylland i et opgør mellem nummer to og tre i Superligaen, er det små tre uger siden at AGF mødte Sønderjyske.

Og backens fod har det nu så godt, at han trænede fuldt med torsdag.

- Min fod er fin nu, det er ikke noget, der generer mig mere. Der er måske lidt kondition, der skal bankes op, men jeg kommer et godt sted fra hvad det angår, så jeg skal bare i kamp og så skal det nok gå som det plejer.

- Men det har været en lidt svær periode, fordi jeg har været vant til i tre og et halvt år at spille alle kampe. Jeg har også spillet igennem med slemme ting før, men det her kunne jeg ikke spille med, siger Casper Højer Nielsen.

Han og resten af AGF-holdet møder FC Midtjylland søndag klokken 16.00 på Ceres Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce