Annonce
AGF

David Nielsen efter ny nullert: - Jeg kan ikke gøre så meget andet end at sige, at vi heller ikke fik scoret i dag, og det beklager jeg mange gange

David Nielsen mener ikke, at hans hold har klikket for alvor i denne sæson. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
En slutplacering i top seks er begyndt at se svær ud for AGF, der mandag spillede uafgjort i Odense.

FODBOLD: Efter ti minutters mere eller mindre kritiske spørgsmål fra den håndfuld skrivende journalister, der følger AGF fra by til by, bukkede AGFs cheftræner under.

- Vi kan ikke gøre så meget andet end at sige, at vi fik heller ikke scoret i dag, og det beklager jeg mange gange.

David Nielsen grinede ikke selv, men det gjorde de fleste andre.

Annonce

Tør humor eller ej, er der så egentlig noget at grine af i AGF efter mandagens 0-0-kamp mod OB? Tredje kamp i træk, hvor AGF gik fra banen uden at score.

Århusianerne har nu fem point op til top seks med otte spillerunder tilbage af grundspillet. Og spørgsmålet er, om AGF er kommet for langt efter.

Var det en top seks-indsats, I leverede?

- Foruden begyndelsen af kampen mod Brøndby og hjemmekampen mod Randers, som vi på en eller anden måde tabte, så har vi ikke klikket på alle cylindre i denne sæson. Og derfor kan vi ikke sige, at vi er blandt de seks bedste. Men det leder vi efter og vi gør alt for finde det, sagde David Nielsen.

I er fem point fra top seks nu, hvordan vurderer du jeres chancer for at nå op i de sidste otte runder?

- Kigger man i tabellen, så ser det ikke særlig godt ud. Og vi kan godt selv se, at vi mangler nogle point. Men jeg arbejder ikke med holdet ud fra, hvor mange point vi mangler. Jeg arbejder ud fra hvor vi er lige nu. I dag skulle vi spille i Odense efter en hård uge med nederlag til Randers og Sønderjyske, derfor ledte vi efter de små brikker. Vi fik for eksempel flere folk med i feltet, og vi starter der. Vi har stadig udfordringer, men jeg synes, vi viser noget styrke ved at spille til nul i Odense. Det kan jeg ikke se igennem fingre med.

Fremskridt

Ifølge AGFs anfører Patrick Mortensen var 0-0-kampen mod OB et skridt i den rigtige retning.

Synes du, I ligner et top seks-hold?

- Nej, det gør vi ikke lige nu, men vi tog et fint skridt på vejen i dag. Og det er jeg glad for. Vi løftede os i forhold til de seneste kampe.

I er fem point efter top seks, så I skal ud og finde nogle sejre. Hvor skal de komme fra, når I ikke spiller som et top seks-hold?

- Vi har en kamp på søndag mod FC Midtjylland, og så vi må starte dér. Vi ser ikke længere frem. Vi har et stort fokus på at udvikle vores spil, og det har ikke været godt nok til en placering i top seks indtil nu, men heldigvis er vi stadig i en position hvor vi kan nå det. Og det hæfter jeg mig ved.

- Efter kampen sidder folk i omklædningsrummet og er dødskuffede, og det viser mig, at vi er en gruppe, der vil det her. Det er fedt, at vi ikke bare er tilfredse, selvom vi spillede en fin kamp i forhold til de seneste kampe. Vi er ikke tilfredse og arbejder videre, sagde Patrick Mortensen.

Annonce

Det handler ikke om skudtræning

AGF har blot scoret 10 gange i sæsonens første 14 kampe, men med ligaens to tophold i de kommende kampe, kommer David Nielsen ikke til at lave revolutioner med sit hold.

- Hvis vi går ind til kampene mod FC Midtjylland og FCK og tror, at vi skal bruge ugerne op til på at se på vores offensiv, så er man godt naiv. Fordi der ligger mange andre ting i fodboldkampe der kan gøre, at man på et tidspunkt kan score et mål - det handler ikke kun om skudtræning.

Superliga, 14. runde

OB – AGF 0-0

OB (4-4-2): Hans Christian Bernat – Nicholas Mickelson, Jeppe Tverskov, Alexander Juel Andersen, Jørgen Skjelvik – Emmanuel Sabbi, Aron Elis Thrandarson, Jens Jakob Thomasen, Moses Opondo (Mart Lieder, 75.), Mads Frøkjær-Jensen (Issam Jebali, 75.), Max Fenger (Bashkim Kadrii, 74.)

AGF (4-1-4-1): Jesper Hansen – Anthony D’Alberto, Sebastian Hausner, Yann Aurel Bisseck, Eric Kahl (Oliver Lund, 52.) – Nicolai Poulsen – Mustapha Bundu (Gift Links, 82.), Frederik Brandhof, Mikael Anderson (Albert Grønbæk Erlykke, 67.), Jon Dagur Thorsteinsson (Jon Dagur Thorsteinsson, 82.) – Patrick Mortensen

Advarsler: Jens Jakob Thomasen, OB. Mikael Anderson, AGF

Dommer: Mikkel Redder

Tilskuere: 7.789 på Nature Energy Park, Odense

Annonce
Aarhus For abonnenter

Her er de mest magtfulde personer i Aarhus: Se Stiftens Magtliste fra nummer 20-11

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Navne For abonnenter

Fra tandtekniker til Aarhus-ikon og nu også kammerdame: Karin Salling er ganske almindelig - og så alligevel ikke

Aarhus For abonnenter

Lasse er stemplet som en kold hånd i ældreplejen:  - Det gør ondt og rammer arbejdsglæden, at nogen vil af med os

AGF

AGF-frontløber ryster ikke i bukserne: - Niveauet er højere her i Danmark, så jeg vidste godt, at det ville blive svært i starten

Alarm 112

Tre biler stødte sammen: E45 Motorvejen var spærret i et spor uden om Aarhus

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

AGF For abonnenter

Niklas Backman kigger tilbage på seks år i AGF-tjeneste: - Jeg føler ikke skyld, men nok lidt dårlig samvittighed, for jeg ville gerne have givet mere til AGF

AGF

Bundu og Co. leverede sensationen mod Champions League topscorer og rekordindkøb

Alarm 112

Kvinde havde betjent i røret, da hun så en stor skygge udenfor døren: - Der er nogen ved min dør ... Det sker nu! Han har en kniv!

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Debat

Jeg siger nej tak til, at vi bygger to dyre stadioner i Aarhus: Lad AGF blive i Vejlby på permanent basis

Aarhus For abonnenter

Der er hundredevis af "kolde hænder" i ældreplejen i Aarhus: Er det alt for mange - eller bør der faktisk være flere?

Aarhus

Sikkerhedsnettet foldes ud: Jacob lever livet på trods af, at han risikerer et alvorligt covid-forløb

Annonce