Annonce
AGF

David Nielsen efter tredje sejr i træk: - Det var absolut sidste udkald for os at vi kom i gang

AGF's Jon Dagur Thorsteinsson har scoret til 1-0 i 3F Superligakampen mellem AGF og SønderjyskE på Ceres Park i Aarhus , mandag den 27. september 2021.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
AGF cheftræner har fundet en stamme af spillere, der leverer stabilt. Men det gør ondt på ham, at en mand som Frederik Tingager må se til fra bænken.

FODBOLD: Efter en frygtelig sæsonstart er AGF tilbage i omdrejninger.

Mandagens sejr - den tredje i træk i Superligaen - sender århusianerne op på syvendepladsen i Superligaen, blot ét point fra top seks.

Efter 1-0-sejren over Sønderjyske lagde AGFs cheftræner David Nielsen ikke skjul på, at sejrene over Vejle, Silkeborg og sønderjyderne kom mens den berømte klokke ringede.

Annonce

- Vi har leveret nogle solide præstationer på det seneste, og det har været helt afgørende. Det var absolut sidste udkald for os at komme med, sagde David Nielsen, der aldrig har tvivlet på sit hold, men blæsten har været hård:

- Hvis man tror på alt det, der bliver sagt, så kan man godt tro, at man er dårlig. Men vi har været gode til at holde fokus.

Vi er rigtig godt besat på stopperpladsen, og det er også en af grundene til, at vi begyndte at flirte med en tre-bagkæde. Fordi uanset hvem vi sætter på bænken, så er det én af ligaens bedste stoppere.

David Nielsen

I har holdt buret rent i de tre seneste kampe, I har vundet. Hvor stor en del af nøglen til succesen har det været?

- Det betyder meget, at vi er svære at score mod. Men jeg synes også, at der er meget mere bid i os frem ad banen. Vi mangler stadig at få de sidste spillere 100 procent i form, og basen er nødvendig at have.

Du har ikke skiftet meget ud på holdet i de seneste kampe hvor I har vundet. Er du ved at finde det hold og den opstilling, du vil bruge?

- Vi er rigtig godt besat på stopperpladsen, og det er også en af grundene til, at vi begyndte at flirte med en tre-bagkæde. Fordi uanset hvem vi sætter på bænken, så er det én af ligaens bedste stoppere. Lige nu er det Tingager, der sidder derude, og det er voldsomt. Men der kommer helt sikkert rotation på den plads, og det samme gælder for den centrale midtbane, sagde David Nielsen.

Fantastisk at have Bundu tilbage

Mandagens kamp blev afgjort af Jon Dagur Thorsteinsson, men ikke mindst på grund af et fremragende oplæg fra tilbagevendte Mustapha Bundu.

- Det var fantastisk at se ham løbe op ad højresiden på Ceres Park igen og sætte folk af og lægge et flot indlæg. Han arbejder stenhårdt og er et godt sted, men vi ved, hvad vi skal med ham, og jeg er ret sikker på, at vi får ham til at blive bedre og bedre, sagde David Nielsen.

AGF møder FC Midtjylland på søndag.

Superliga, 10. runde

AGF – Sønderjyske 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 Jon Dagur Thorsteinsson (35.)

AGF (4-1-4-1): Jesper Hansen – Oliver Lund, Sebastian Hausner (Frederik Tingager, 87.), Yann Aurel Bisseck, Eric Kahl – Nicolai Poulsen (Jesper Juelsgård, 87.) – Mustapha Bundu (Patrick Olsen, 65.), Albert Grønbæk Erlykke, Mikael Anderson (Frederik Brandhof, 65.), Jon Dagur Thorsteinsson – Patrick Mortensen

Sønderjyske (4-3-3): Lawrence Thomas – Emil Holm, Stefan Gartenmann, Søren Reese, Marc Dal Hende – Emil Kornvig (Faris Moumbagna, 83.), Victor Ekani (Rasmus Vinderslev, 61.), Mads Albæk – Daniel Prosser (Jeppe Simonsen, 83.), Abdulrahman Taiwo, Julius Eskesen (Kristoffer Ingi Kristinsson, 73.)

Advarsler: Nicolai Poulsen, Mikael Anderson, Albert Grønbæk Erlykke, Jon Dagur Thorsteinsson, Yann Aurel Bisseck, AGF. Marc Dal Hende, Søren Reese, Kristoffer Ingi Kristinsson, Sønderjyske

Dommer: Jonas Hansen

Tilskuere: 8.153 på Ceres Park

Annonce
Aarhus For abonnenter

Nu skal fisk tjekkes for gift fra brandskole i Aarhus: - Det er et forbandet farligt stof, så vi går med livrem og seler

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Galt eller genialt? To politikere vil lægge tag på Aarhus Syd Motorvejen

Aarhus For abonnenter

Ny by på landet: Stor boligforening er vild med planer om en lav by på markerne

Alarm 112

Politiet tvunget til at påkøre 'førerløs' bil: Kørte over for rødt to gange og ignorerede politiets blink

Aarhus

Kraftigt snefald på vej: Snestorm rammer store dele af Jylland

Lego-familiens pengetank vil hjælpe Danmark til flere OL-medaljer: Donerer 50 millioner kroner

Aarhus For abonnenter

Franske finesser: Restaurant ET har gennem 13 år holdt højt niveau

AGF For abonnenter

Kommentar: Skulle vi ikke lige få bolden med? AGF-efteråret har været en skuffende rodebutik

Aarhus

Søstrene Grene udvider og optimerer butik i Bruuns Galleri: Se den nye indretning her

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

Alarm 112

Giv plads: Ambulance kører med politieskorte til Skejby efter alvorlig ulykke

Aarhus For abonnenter

Parcelhuse med særlige historier: Søren og Jettes hus er på forsiden af en ny bog om arkitektur

Aarhus

Frygter for fremtiden: - Jeg tør ikke tænke på, hvor mange sygeplejersker, der siger deres stilling op de næste måneder

Annonce