Annonce
AGF

David Nielsen: Kommer der flere nye spillere ind, er det da en super bonus

Træningsstart i AGF. David Nielsen er godt tilfreds med den trup, han her og nu har til rådighed, men klubbens sportschef lover dog flere forstærkninger. Foto: Axel Schütt.
AGF's sportschef lover flere nye spillere, men det gider cheftræneren ikke bryde sit hoved med før de står på træningsbanen.
Annonce

FODBOLD: Langtidsskadede Zach Duncan genoptrænede for sig selv indendøre, situationen omkring sidste sæsons lejesvend Kevin Diks er endnu uafklaret, hvorfor hollænderen lige nu er tilbage hos Fiorentina, men ellers var alle mand på dæk til torsdagens træningsstart i AGF.

Nyerhvervelserne Milan Jevtovic og Søren Tengstedt trænede for første gang sammen med holdkammeraterne, Magnus Kaastrup er tilbage fra sit lejeophold i Dortmund, Jens Jønsson hyggetræner indtil han ved, hvad fremtiden bringer, mens der er sagt farvel til Mustapha Bundu, Mustafa Amini og Jakob Ankersen.

Hvad er status? Ser cheftræner David Nielsen positioner, der gerne må blive forstærket?

- Som altid har jeg fokus på de spillere, jeg har i truppen, og på at de skal være klar. Og hvis "PC" (AGF's sportschef Peter Christiansen, red.) pludselig siger, at jeg godt lige må kigge op forbi hans kontor, fordi han har hentet en ny spiller, gør jeg det, siger Nielsen.

- Jeg er helt sikker på, at han altid arbejder på at forstærke holdet, så det er jeg helt tryg ved. Vi snakker selvfølgelig sammen om, hvad vi skal, men er egentlig også kommet dertil, hvor han stort set bare skal sende en sms, hvor der står, at så er den aftale klar. Det er dejligt, at jeg ikke skal bruge energi på at bryde hovedet med det og hele tiden skal være nysgerrig. Det gør mig skarpere på træningsbanen.


Der kommer helt sikkert et par spillere mere ind. Det har vi været ret åbne om. Hvordan det bliver, og hvordan puslespillet falder ud, det må tiden vise. Der kommer helt sikkert en central midtbanespiller ind. Måske skal vi også have to.


Håber du, at der kommer noget mere ind?

- Jeg går aldrig og håber på noget. Jeg arbejder med de spillere, der er her, og kommer der spillere ind, lykkes vi med noget, er det da en super bonus. Men ligesom, når vi får en spiller skadet, må vi forholde os til det, og ikke gå og håbe på, at der kommer nogen udefra og løser det for os. Det er de spillere, der trænede i dag, der skal gøres klar til at spille mod FC Honka i Europa League-kvalen om fjorten dage. Det er der mit fokus er, lyder det fra cheftræneren.

Ifølge sportschef Peter Christansen kan det godt være, at han snart sender Nielsen en sms.

- Der kommer helt sikkert et par spillere mere ind. Det har vi været ret åbne om. Hvordan det bliver, og hvordan puslespillet falder ud, det må tiden vise. Der kommer helt sikkert en central midtbanespiller ind. Måske skal vi også have to. Det kommer an på, hvordan det hele lander, lyder det fra sportschefen, der også kan fortælle, at der fortsat er dialog med Fiorentina om muligheden for en ny aftale med Kevin Diks.

Hollænderen har et år tilbage af sin kontrakt med italienerne, og derfor ligger bolden lige nu hos Fiorentina.

AGF-truppen

Ind: Milan Jevtovic (Røde Stjerne), Søren Tengstedt (AaB), Magnus Kaastrup (endt lejeophold i Dortmund)

Ud: Mustapha Bundu (Anderlecht), Mustafa Amini (klubløs), Jakob Ankersen (Esbjerg), Daniel Thøgersen (Kolding IF), Kevin Diks (endt lejeophold)

Truppen:

Målmænd: William Eskelinen, Kasper T. Kristensen, Daniel Gadegaard

Forsvarsspillere: Alex Gersbach, Niklas Backman, Frederik Tingager, Sebastian Hausner, Casper Højer Nielsen, Alexander Munksgaard, Magnus Anbo, Mikkel Møller Lassen, Jesper Juelsgaard

Midtbane: Nicolai Poulsen, Benjamin Hvidt, Bror Blume, Zach Duncan (langtidsskadet), Jon Dagur Thorsteinsson, Gift Links, Milan Jevtovic, Magnus Kaastrup, Albert Grønbæk Erlykke

Angribere: Patrick Mortensen, Nicklas helenius, Søren Tengstedt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce