Annonce
Aarhus

De Fyrretyve Røvere i store problemer efter flytning til større lokaler: Lukket på ubestemt tid

De Fyrretyve Røvere nåede kun at have åbent i få timer, før problemer med udsugningen tvang brødrene bag gadekøkkenet til at lukke igen. Foto: Henrik Lund
Få timer efter, at det populære take away-køkken åbnede i nye og større lokaler på Frederiksbjerg Torv, måtte brødrene bag De Fyrretyve Røvere lukke på grund af problemer med udsugningen.

AARHUS: Torsdag 19. november skulle have været en stor dag for De Fyrretyve Røvere og deres faste klientel af sultne århusianere. Efter ugers hårdt arbejdet var 'røvernes' nye lokaler på Frederiksbjerg Torv endelig klar til indvielse.


Det var helt galt, så vi måtte lukke ned med det samme

Ahmed Amin, De Fyrretyve Røvere


Annonce

De første velsmagende pita'er blev da også langet over disken, men efter ganske få timer, blev brødrene Ahmed og Anas Amin, der står bag gadekøkkenet, kontaktet af en af ejendommens beboere, der kunne fortælle, at deres lejlighed var indhyllet i os og røg.

- Det var helt galt, så vi måtte lukke ned med det samme, fortæller Ahmed Amin, der var med oppe i lejligheden for at se, hvor slemt det stod til.

Og det så slemt ud.

Udsugningen fra De Fyrretyve Røveres nye gadekøkken er tilsluttet ejendommens gamle skorsten - nøjagtig som det var tilfældet, da Morfars Smørrebrød havde til huse i lokalerne. Men det giver tydeligvis mere os og røg at lave mellemøstlig take away end det gør at fremstille smørrebrød.

Tilbage til gamle lokaler?

Om skorstenen helt enkelt er gammel og mør, vides ikke, men Ahmed Amin fortæller til Århus Stiftstidende, at der skal findes en løsning på problemet, før De Fyrretyve Røvere igen åbner på Frederiksbjerg Torv.

- Og vi har ikke fundet en holdbar løsning, så vi er lukket på ubestemt tid, siger han.

Da Århus Stiftstidende tirsdag eftermiddag talte med Ahmed Amin, var det endnu uvist, om De Fyrretyve Røvere igen kommer til at lave pita'er i de nye lokaler. Der står endnu ikke helt klart, om det kan lade sig gøre at etablere en udsugning, der ikke er til gene for naboerne.

Brødrene Ahmed og Anas Amin fik alt andet end en flyvende start i De Fyrretyve Røveres nye lokaler. Arkivfoto: KIm Haugaard

Kan det ikke det, må brødrene måske rykke tilbage i de gamle lokaler på Frederiks Allé.

- Det vil være ærgerligt, for vi har brugt mange penge og energi på at indrette de nye, siger Ahmed Amin.

De to brødre åbnede 1. november desuden en filial i Brabrand, hvor menukortet tilbyder pizza - med fokus på kvalitet og råvarer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Skal 3.000 borgerstemmer kunne tvinge byrådet til at tage en sag op? Den idé er politikerne ikke heeelt solgt på

Østjylland For abonnenter

Forældre har fået nok: Vores børn er blevet ødelagt, fordi de ikke har fået den rette hjælp

Annonce