Annonce
AGF

Det lysner for AGFs midtbaneslider: Muligvis i spil til pokalsemifinale

Nicolai Poulsen blev skadet i pokalkampen mod B93 og har ikke optrådt siden. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Nicolai Poulsen har siddet ude i små fem uger med en overbelastningsskade. Han overvejer lige nu op han vil løbe en risiko for spille torsdagens pokalsemifinale mod sin tidligere klub.

FODBOLD: AGFs kampfund er ved at finde sine tænder igen.

Siden Nicolai Poulsen skiftede til AGF i sommeren 2019 har han været forskånet for skader. Han har misset en håndfuld kampe, én her og én der, men det har alle været på grund af karantæne. En kalkuleret risiko for en mand med hans spillestil.

Men for små fem uger siden oplevede han første gang, at kroppen sagde fra. I returkampen mod B93 i pokalkvartfinalen mærkede midtbaneslideren en overbelastningsskade i benene og måtte lade sig udskifte.

Annonce

Siden har holdkammeraterne måtte undvære Poulsen, i øvrigt med fem kampe i streg uden sejr som følge. Derfor har mange AGF-fans - og givetvis også cheftræner David Nielsen - kigget langt efter randrusianeren.

Og de behøver ikke at spejde langt længere. Tirsdag var han tilbage på træningsbanen. Halvdelen af tiden sammen med holdkammeraterne og halvdelen af tiden løb han sprinter for sig selv.

- Det begynder at se fornuftigt ud. Det går i hvert fald bedre nu end det har gjort de seneste fem uger siden jeg blev skadet. Jeg er kommet tilbage på træningsbanen, men når man har været ude længe, så tager det altid lidt tid at komme i omdrejninger. Jeg har dog holdt min fitness ved lige i styrkelokalet, så jeg er ikke så bange for den del, siger Nicolai Poulsen.

Med mod Randers?

Især i den seneste uge har han været savnet. AGF har tabt tre på stribe. Det er dog usikkert om Poulsen kan nå at blive klar til pokalsemifinalen på torsdag mod Randers FC.

- Det er svært at give præcise udsigter i forhold til kamp. Randers på torsdag kommer måske for tidligt for mig. Herefter kommer der en kamp mod Brøndby søndag, og det må vi se an i de næste dage. Jeg vil gerne have en fuld træning før jeg skal i kamp.

- Jeg regner med, at det maksimalt tager en uges tid. Men det er dét, jeg tænker nu, og så kan det gå helt ad helvedes til i morgen. Men jeg håber, jeg er tilbage inden længe.

Det er jo fristende at tage chancen og lade dig spille på torsdag fordi det er en vigtig kamp, men er det for risikabelt?

- Det er en balancegang, som jeg skal have snakket med fysserne om. Men det er også en afvejning af om det er nu, vi skal tage den chance i forhold til, at der resterer otte kampe i mesterskabsspillet. Men havde det været den tredje sidste kamp på torsdag, så havde jeg nok været villig til at tage en chance. Kampen på torsdag er sindssyg vigtig for klubben og for mig selv, men hvis jeg spiller, kan det i værste fald få den konsekvens, at skaden bryder op og sæsonen så helt er slut for mig.

- Derfor evaluerer vi i dagene op til torsdag og så må vi se om jeg kan være med i kampen. Jeg kan ikke 100 procent afvise, at jeg bliver meldt klar, men jeg skal helst have en fuld træning inden og jeg skal vide, at jeg kan give mig 110 procent, fordi det er sådan min spillestil er, siger Nicolai Poulsen.


Jeg skal helst have en fuld træning inden og jeg skal vide, at jeg kan give mig 110 procent, fordi det er sådan min spillestil er.

Nicolai Poulsen, AGF


Annonce

Ude længere end forventet

Det har ikke været sjovt for Nicolai Poulsen at sidde ude mens holdkammeraterne tydeligvis har savnet ham.

- Det har taget længere tid, end jeg havde regnet med. Når man har så tynde ben som mig, troede jeg ikke, den slags kunne ramme mig ...

- Men spøg til side, så har jeg har aldrig tidligere haft overbelastningsskader, så det er kommet bag på mig. Men sådan er fodbold, du ved ikke hvad der dukker op. Der har været lidt flere kampe i coronaprogrammet og det er let at give det skylden. Og så har vi haft en periode hvor vi rykkede meget fra kunstbane til græs, hvilket kan være hårdt for benene.

- Det har frustreret mig meget at være ude - især når det er gået som det er gået på banen i mellemtiden. Jeg havde glædet mig til foråret med pokalsemifinale og mesterskabsslutspil, og så får jeg den skade lige inden det går i gang. Og det er nok dét, der gør mest ondt - ikke mindst med kampene mod Randers, som er min tidligere klub. Men dem kan jeg trods alt stadig nå at møde, siger Nicolai Poulsen.

AGF møder naboen fra nord på torsdag i pokalturneringen. Ugen efter mødes de to klubber igen - nu i mesterskabsspillet - ligesom de mødes for sidste gang i sæsonen 9. maj.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Tag bare hunden med selv om det er farligt: Minister afviser hundeforbud ved kvæg i nationalparkerne

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nu sker der noget: Kameraer i dødskryds på vej

Aarhus For abonnenter

Naboer om støj fra Botanisk Have: Nye regler blev brudt i weekenden

Aarhus

Frygter du den? Da Jerntæppet faldt, drog ulvene mod Jylland

Aarhus

Efter påkørsel af politibetjent: Sådan vil kommunen bremse vanvidskørsel på Silkeborgvej

Aarhus For abonnenter

Et hus, vi er stolte af. Nej! En voldtægt af byens skyline: Danmarks højeste skyskraber vedtaget efter ilter debat

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

AGF

Træner med på Fredensvang: Fransk centerforward er på prøve i AGF

Aarhus

Århusianske bilister bumpede afsted: Tankstation i kæmpebrøler

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Kultur

Største koncert-satsning i flere år: Sir Elton siger farvel i Horsens

Danmark For abonnenter

Efter 15 år i søgelyset: Berygtet omskæringslæge er sat ud af spil

Aarhus

Farvel til mundbindet: Halvanden uge efter er corona-tallene stadig i bund

Annonce