Annonce
AGF

Efter 1-4-dukkert mod AaB: David Nielsen er træt af udfald

AGF lukkede tre mål ind på seks minutter mod AaB og endte med at tabe 1-4. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
For tredje gang på få uger holdt AGF åbent hus bagtil, da AaB fredag vandt 4-1 i Aarhus. David Nielsen kræver tilstedeværelse og styr på dyre koncentrationssvigt.
Annonce

FODBOLD: Der er efterhånden et mønster.

Fredag lukkede AGF tre mål ind på seks minutter mod AaB. Det er kun et par uger siden, at samme hold også scorede hurtige mål efter hinanden mod århusianerne. Og i søndags lykkedes FC Midtjylland med det samme.

Det er en tendens, som også David Nielsen har bidt mærke i og vil have sat en stopper for.

- Vi har en tendens i nogle kampe hvor vi fuldstændigt slukker. Vi er et stærkt hold og det ved modstanderne også godt, men når de mærker svaghed, så rammer de os. Det er ikke en enlig svale, at vi lukker tre hurtige mål ind, det handler om koncentrationssvigt.

- Vi havde en sort periode på ti minutter hvor vi fik black out og lukkede tre mål. Det så mærkeligt ud og det var historien om dagens kamp, fordi vi spillede egentlig en fin kamp i de første 40 minutter.

- Vi kunne godt komme tilbage fra 1-3 én gang på en uge men ikke to gange, sagde AGFs cheftræner David Nielsen efter fredagens 1-4-nederlag til AaB med henvisning til 4-3-sejren i FC Midtjylland.

Han var ikke tilfreds med AGFernes tilstedeværelse i 1-4-nederlaget.

- Vi bruger lang tid på at komme os efter scoringen og det kan der være mange grunde til. Når noget sker igen og igen så er det klart, det er noget, vi skal være opmærksomme på. Vi er ikke et hold, der kommer til at vinde en fodboldkamp med 60 procent tilstedeværelse.

Hvorfor var I ikke mere til stede end 60 procent?

- Vi var til stede i første halvleg, jeg synes egentlig ikke, vi spillede en dårlig første halvleg. Men vi slukkede i seks minutter. Det er enkelte situationer hvor vi sov på et indkast og et lidt tilfældigt første mål hvor jeg havde svært ved at se hvad der skete. Men vi har svært ved at sætte jernkæppen ind og få stoppet hjulet, sagde David Nielsen.

Hvis ikke AGF får ændret tendensen bliver det svært at vinde fodboldkampe, indrømmer Patrick Mortensen.

- Det er en kedelig tendens som skal stoppe hurtigst muligt. Det nytter ikke noget, at vi lukker tre-fire mål ind i hver kamp, så bliver det svært at vinde. Vi gør det svært for os selv.

- Det er ikke godt nok og det er et wake up-call til os allesammen, sagde Patrick Mortensen.

Superliga, 30. runde

AGF - AaB 1-4 (1-3)

Mål: 0-1 Rasmus Thelander (38.), 0-2 Tom van Weert (40.), 0-3 Iver Fossum (44.), 1-3 Jakob Ankersen (46.), 1-4 Søren Tengstedt (90.)

AGF (4-1-4-1): William Eskelinen - Kevin Diks (Alex Gersbach, 82.), Sebastian Hausner, Frederik Tingager, Casper Højer Nielsen (Alexander Munksgaard, 82.) - Benjamin Hvidt (Jesper Juelsgård, 77.) - Jon Dagur Thorsteinsson, Albert Grønbæk Erlykke, Bror Blume (Nicklas Helenius, 55.), Jakob Ankersen (Gift Links, 55.) - Patrick Mortensen

AaB (4-3-3): Andreas Hansen - Kristoffer Pallesen, Rasmus Thelander (Mathias Ross, 58.), Jores Okore, Lukas Klitten (Patrick Kristensen, 46.) - Iver Fossum, Robert Kakeeto, Patrick Olsen - Kasper Kusk (Søren Tengstedt, 46.), Tom van Weert (Kasper Pedersen, 58.), Lucas Andersen (Frederik Børsting, 75.)

Advarsler: Benjamin Hvidt, Casper Højer Nielsen, Jesper Juelsgård, AGF. Mathias Ross, Patrick Olsen, AaB

Dommer: Morten Krogh

Tilskuere: 300 på Ceres Park

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Corona-epicenter på Aarhus Ø: 18 sejlere smittet efter træningslejr i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce