Annonce
Aarhus

Efter adskillige år på Strøget: H&M lukker butik i Aarhus

Når butikken her i Søndergade lukker, er der fire af kædens butikker tilbage i Aarhus-området. Foto: Emma Ahlgreen Haa
Tøjbutikken H&M lukker en af deres fem butikker i Aarhus-området. Med lukningen håber man at sikre bedre butiksdrift ved at samle kræfterne i de andre butikker.
Annonce

AARHUS: Efter mange år med H&M på hjørnet af Søndergade og Østergade er det slut.

H&M har opsagt lejemålet og dermed valgt at lukke butikken.

- Lukningen af vores butik i Søndergade sker udelukkende på baggrund af et ønske om at samle kræfterne i de omkringliggende butikker i Aarhus-området, lyder det fra H&M's pressekontor til Århus Stiftstidende.


Vi har valgt at lukke vores butik i Søndergade, fordi vi tror på, at vi opnår en bedre og mere optimal butiksdrift ved at samle kræfterne i vores andre butikker i og omkring Århus.

H&M's pressekontor


Det er ikke første gang, at H&M lukker butikker i Aarhus. Senest er det butikken foran Magasin på Lille Torv, der blev lukket, og tidligere har man også lukket en unge-afdeling i Bruuns Galleri.

Annonce

Bedre butiksdrift

H&M fortæller, at man fra deres side løbende kigger på butikkerne, udvider eller renoverer efter behov, flytter lokaler samt åbner og lukker butikker.

- Vi har valgt at lukke vores butik i Søndergade, fordi vi tror på, at vi opnår en bedre og mere optimal butiksdrift ved at samle kræfterne i vores andre butikker i og omkring Århus, lyder det fra H&M.

Når butikken lukker, vil der være fire butikker tilbage i Aarhus-området. Butikkerne ligger i City Vest, i Bruuns Galleri, i Storcenter Nord og på Clemens Bro.

- Butikkerne har et bredt sortiment, og tilsammen dækker H&M’s fulde sortiment, lyder det fra H&M.

Sidste åbningsdag for butikken vil være i slutningen af september måned - præcis hvornår er endnu ikke fastsat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Trods anbefalinger om det modsatte: Skole i Ry har sendt tre klasser på lejrtur

Annonce