Annonce
Aarhus

Endnu en århusiansk skole ramt af corona: Tre klasser sendt hjem

Nu er 13 århusianske skoler ramt af corona. Arkivfoto: Axel Schütt
Ny skole ramt af corona. Nu er 13 skoler påvirkede.
Annonce

VIBY: Mandag morgen blev elever og lærere på Vestergårdsskolen informeret om, at i alt tre af skolens elever er konstateret smittet med corona-virus. Ifølge skoleleder på Vestergårdsskolen Dorthe Kjærulff Christensen drejer det sig om to elever i skolens 10-klassecenter, der består af to klasser, og en elev i 7. klasse.

Eleverne i de tre klasser er derfor alle sendt hjem og kan først møde op, når de er symptomfri og derudover kan fremvise en negativ corona-test.

Samtidig er alle lærere og medarbejdere, der har med de pågældende klasser at gøre, også sendt hjem, fortæller en fåmælt skoleleder, der mandag formiddag havde travlt med at få skolens dagligdag, der nu er ramt af corona, til at hænge sammen.

Torsdag i sidste uge viste en opgørelse fra Børn og Unge i Aarhus Kommune, at cirka 30 børn fordelt på 11 århusianske skoler og fire dagtilbud på det tidspunkt var konstateret smittet med corona. Derudover var omkring 300 elever og cirka 200 medarbejdere sendt hjem indtil de kan fremvise en negativ coronatest.

Dagen efter meldte Ellehøj i det vestlige Aarhus, at der også var konstateret corona-smitte på den skole. Med mandagens udmelding fra Vestergårdsskolen er antallet af århusianske skole, hvor der er konstateret coronas-mittede, nu oppe på 13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Handelsgymnasium i Viby sender 1.100 elever hjem: Coronasmitte lukker endnu et uddannelsessted i Aarhus

Aarhus

Coronasmitte: Marselisborg Gymnasium sender alle elever hjem resten af ugen

Annonce