Annonce
AGF

Er Bubacarr Sanneh virkelig allerede klar til Superliga-bold? Ja, lyder det fra cheftræneren

Bubacarr Sanneh fejrer AGFernes tredje scoring i opgøret mod B93. En træffer, der blev sat ind af indskiftede Gift Links. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
En hel kamp i benene fik AGF-stopperen i pokalkampen mod B93, og David Nielsen er positivt overrasket gambianerens fysiske forfatning efter et 2020 med meget få minutter indenfor kridtstregerne.
Annonce

FODBOLD: Det er ikke mange betydende fodboldkampe Bubacarr Sanneh har spillet det seneste år, faktisk kun tre af slagsen på klubniveau, tre landskampe, så det var 90 tiltrængte minutter den 26-årige gambianske midtstopper fik i AGF-trøjen i onsdagens pokalkvartfinale mod B93.

Rust blev banket af den veltrimmede krop, følelsen af igen at være helt fremme på scenekanten.

- Jeg følte mig rigtig godt tilpas i kampen, men jeg havde også virkelig gode holdkammerater, og det hjalp mig meget, sagde han efter 3-1-sejren, hvor han spillede fra start ved siden af Jesper Juelsgård i det centrale forsvar.

- Juelsgård er en meget erfaren spiller, som jeg har kendt i ret lang tid. Så det var fint at spille ved siden af ham. Han guidede mig i forhold til måden, vi spiller på i AGF. Det hjalp mig på plads, kom det fra Bubacarr Sanneh, der gjorde en fin figur - om end på en lidt billig baggrund alt den stund, at det trods alt var et mandskab fra 2. Division, der var modstanderen.Han skal bare have noget kamptræning. Han er en stærk spiller, der gør sin ting, og han gør det allerede godt på bolden, så det var meget positivt at se.

David NielsenTilfreds med din præstation?

Han tøver lidt.

- Jah, du ved, jeg har en god følelse, fordi når holdet klarer sig godt, har du også selv gjort det godt. Vi ville ikke undervurdere dem, så vi var fokuserede og skulle ramme et højt niveau for at vinde. Det synes jeg, at vi gjorde, kom det fra Sanneh, der dog var direkte impliceret i københavnernes reducering i overtiden, men også straks rakte armen i vejret, tog den på sin kappe.

Formmæssigt, er du tæt på 100 procent?

- Ja, ja. Jeg har det godt, men som jeg har sagt før, så tager det noget tid at komme ind på holdet, når det er så godt og så sammenspillet. Jeg er tålmodig, og skal først og fremmest lære spillesystemet at kende.

Annonce

Han er klar, ja, han er

Spørgsmålet er så, hvor meget spilletid det kan blive til i foråret. Han er kun i AGF på en kort lejeaftale, så tiden er knap i forhold til at indynde sig.

- Jeg er her indtil sommer. Der kommer mange kampe med få dage imellem, så jeg håber, at jeg får noget spilletid, og så må vi se, hvad der kommer til at ske til sommer. Det afhænger af, hvordan det kommer til at gå.

Føler du dig klar til at spille i Superligaen allerede nu?

- Det er op til træneren. Jeg kan kun gå hårdt til den til træning, gøre mit bedste, og så må han beslutte, hvad der skal ske, kom det fra Sanneh.

Og dermed blev spørgsmålet givet videre til cheftræner David Nielsen:

Ser du Sanneh være klar til at tørne ud i Superligaen nu?

- Ja, uden problemer. Det kan han sagtens.

Også over 90 minutter?

- Ikke nødvendigvis. Det kommer an på, hvem vi spiller mod, hvordan kampen er, og hvordan banerne er.

David Nielsen var overordnet tilfreds med, hvad Bubacarr Sanneh leverede onsdag aften.

- Han skal bare have noget kamptræning. Han er en stærk spiller, der gør sin ting, og han gør det allerede godt på bolden, så det var meget positivt at se.

Er han i en bedre fysisk forfatning, end du havde regnet med?

- Ja, han spiller helt ubesværet, og det gjorde han også, da han var bedst i Superligaen for FCM og Horsens. Han ser ud til at have et stort overskud i alt, hvad han gør, men så er der lige et par gange, hvor han ser ud til at mangle lidt energi og skal stemple bedre op, så vi holder kæden. Men det er småting. Jeg er rigtig godt tilfreds med hans præstation, lød det fra Nielsen.

AGF spiller igen på Søndag, hvor de på udebane møder OB i Superligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF til Parken med mulig debutant i truppen

AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Annonce