Annonce
Fødselsdage

Fødselsdag: Civilingeniør indledte en lige karrierevej som 12-årig

Klaus Kaae, Hellerup, tidligere Aarhus, executive vice president i ingeniørvirksomheden NCC AB, fylder 60 år tirsdag 3. december. Foto: NCC AB
Annonce

60 Klaus Kaae, Hellerup, tidligere Aarhus, executive vice president i ingeniørvirksomheden NCC AB, fylder 60 år tirsdag 3. december.

Klaus Kaae har været ansat i NCC gennem hele sin karriere. Allerede som 12-årig startede han på en asfaltfabrik, hvor hans far var chef og fik her smag for branchen.

Som nyuddannet civilingeniør blev han i 1985 ansat som produktionsleder i det daværende Rasmussen & Schiøtz (nu NCC Danmark A/S). Her lærte han det praktiske fra grunden, og via funktioner fra landmålingsassistent til projektchef blev han specialiseret inden for byggeri. I dag er han en af branchens mest erfarne entreprenører og har igennem årene været drevet af at levere byggerier, der tjener et formål, og som mange har glæde af i en lang årrække.

I 2001 blev Klaus Kaae direktør i NCC for enheden Byg Øst. Herefter blev han en del af NCC Construction Danmarks direktion med udnævnelsen til koncerndirektør i 2002. I 2009 blev han viceadministrerende direktør og tre år senere administrerende direktør i NCC Construction Danmark - og dermed også executive vice president i NCC AB. Fra 1. februar 2020 bliver han efter eget ønske senior adviser i NCC AB.

Klaus Kaae har været medlem af Dansk Byggeris bestyrelse i perioden 2009 til 2017.

Sin fritid bruger han på at dyrke motion, og det sker ved at cykle på landevej og gerne i franske bjerge. Han læser også med glæde kriminalromaner. Han er på 30. år gift med designeren Helle Bjerg Holst. Sammen har parret sønnen Sebastian på 29 år.

Klaus Kaae er født i Odense i 1959. Han flyttede i 1962 til Aarhus, hvor han voksede op i Risskov. I dag bor han med hustruen i Hellerup. Han er matematisk/fysisk student fra Risskov Amtsgymnasium, hvorfra han fortsatte på Danmarks Tekniske Højskole (nu DTU) og afsluttede uddannelsen til civilingeniør, B. Han har desuden det ét-årige "General Management Programme 81" fra CEDEP på INSEAD.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Ceres Park godkendt til tilskuere efter nye corona-regler: Billetsalget til FCK-kampen er i gang

Annonce