Annonce
Kultur

Her er dit liv, Olsen

Niels Olsen stiller op til fotografering mandag d. 1 februar 2010 i K

Skuespilleren Niels Olsen fra Aarhus bliver første gæst, når DR1 fredag genopliver »Her er dit liv«.

Annonce

Når DR1 fredag aften klokken 20. blænder op for en ny ombæring af underholdningsprogrammet »Her er dit liv«, bliver det med den 51-årige skuespiller Niels Olsen fra Aarhus som første kendte gæst i sofaen hos Puk Elgård.

Planlægningen af programmet har vanen tro været undervejs i måneder, og Niels Olsen fik først kendskab til sin medvirken, da han i weekenden optrådte sammen med loge-fællerne i Ørkenens Sønner. Puk Elgård overbragte en noget overrasket Niels Olsen nyheden på scenen i Frederikshavn ved showets slutning.

Niels Olsens komiske talent har gennem årene bragt ham vidt omkring fra makkerskabet med Thomas Mørk i Montebello over flere år som hovedkraft i Cirkusrevyen til Ørkenens Sønner. På film har vi kunnet opleve ham som den uheldige og kærlige far i »Far til fire«-filmene og i den mere alvorlige boldgade som forelsket køkkenmontør i Susanne Biers »Den eneste ene«, der i 2000 indbragte ham en Robert for bedste mandlige hovedrolle. Mange har også fået sig et godt grin, når han som Gunnar i tv-reklamen for fisk af hustruen Minna bliver overbevist om, at »Det er ikke så ringe endda«.

Det bliver interessant at se, hvor meget Puk Elgård har tænkt sig at gøre ud af Niels Olsens Aarhus-fortid. Han er søn af læge Kaj Olsen og lægesekretær og billedhugger Margrethe Toft Bendtsen. Efter studenterekseamen fra Marselisborg Gymnasium studerede han musikvidenskab på Aarhus Universitet i et par år og tog en bifagseksamen i 1983. I studietiden spillede han med i bandet Impuls, der blandt andet optrådte til fakultetsfester og i det daværende Huset. Som 18-årig kom han på AGFs førstehold i håndbold og spillede på topniveau i fem sæsoner. Niels Olsen blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1987.

pen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Lige nu kan du blive testet hele 16 steder i Aarhus Kommune: Få overblikket her

Aarhus

Dagens coronatal for Aarhus og omegn: Antallet af smittede stiger en smule igen

Annonce