Annonce
Aarhus

Hjemmehjælper forsøgt knockoutet: Overfaldet af ældre kvindes søn

Østjyllands Politi fik tirsdag en anmeldelse om vold mod en hjemmehjælper. Arkivfoto: Scanpix

HØJBJERG: Jobbet som hjemmehjælper er ikke altid ufarligt. Det må en 49-årig mandelig af slagsen sande efter en episode tirsdag, hvor han endte med at bliver slået i ansigtet af sønnen til den kvinde, han kom for at hjælpe.

Hjemmehjælperen anmeldte tirsdag aften til Østjyllands Politi, at han var blevet slået af sønnen til en af de personer, som han skulle tilse.

En patrulje kørte til stedet og fandt den 49-årige med tydelig hævelse på den ene side af ansigtet. Hjemmehjælperen forklarede, at han skulle tilse en ældre kvinde i Højbjerg. Da han var gået ind i indkørslen, blev han mødt af kvindens 66-årige søn, der ikke ville lukke hjemmehjælperen ind. Den 66-årige søn slog derefter hjemmehjælperen to gange i ansigtet med knyttet hånd.

Patruljen afhørte efter anmeldelsen den 66-årige på morens adresse, hvor han også selv har bopæl. Sønnen forklarede, at han skulle ud at lufte sin hund, da han mødte hjemmehjælperen i indkørslen. Den 66-årige troede ikke på, at den 49-årige hjemmehjælper var fra hjemmeplejen, og at tumulten opstod, da hjemmehjælperen ikke ville forlade stedet. Han erkendte at have slået den 49-årige en enkelt gang, men hævdede, at den 49-årige havde slået først.

Den 66-årige er nu sigtet for vold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Tæt trafik på Helgenæs skaber debat

Annonce