Annonce
Aarhus

Hyld Aarhus for en hund

Til de hurtige er der billetter til den kæmpe store fest i NRGi Arena lørdag 12. januar.

Kom til koncert med rockgiganterne fra TV2, Turboweekend og Klumben & Raske Penge for en flad hund.

Annonce

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men er du hurtig, kan det blive dig, der lørdag 12. januar kan stå i NRGi Arena i Aarhus og feste med Steffen Brandt og 5000 andre glade århusianere.

I samarbejde med Royal Unibrew inviterer Stiften nemlig til en kæmpefest i Arenaen med titlen »Hyldest for Aarhus«. Som medarrangør har Stiften et begrænset antal billetter, som vi altså sælger for 100 kroner fra vores reception i bladhuset.

Da antallet af billetter er begrænset, kan man kun købe seks ad gangen, og de sælges efter først til mølle-princippet.

Har du ikke mulighed for at møde op på Stiften, kan du også benytte AGF's billetsystem på følgende link: http://elitebillet.dk/printselv/forward/hyldest/

»Royal Unibrew og specielt Ceres har i mange år hørt uløseligt sammen med Aarhus. Ikke mindst via vores samarbejde med byens hold fra AGF. Derfor har vi indgået et samarbejde med byens avis, Århus Stiftstidende, og inviterer nu byen til fest med tre store bands. Vi er især stolte af, at kunne præsentere byens eget TV-2, som netop nu er på en total udsolgt 30 års jubilæums turne. TV-2 kommer i øvrigt sammen med flere af deres venner, siger Freddy Larsen fra Royal Unibrew, uden at ville afsløre hvilke venner der er tale om.

Ud over koncerten med de tre bands vil der blive uddelt to nye priser.

Den ene pris er »Tak Rock« prisen, der gives til en eller flere ildsjæle, der har gjort noget særligt for vækstlaget i århusiansk musik.

Prisen er på 50.000 kroner, og hvem, der løber med prisen bliver afgjort af en jury bestående af Århus Stiftstidendes kulturredaktør Peter Nørskov, Gunnar Madsen fra Spot Festivalen, John Fogde fra Northside Festivalen og Jesper Mardahl fra Promus.

De fem kandidater til prisen er Danmarks Grimmeste Festival, Metal Royale, Gaffa, Pop Revo og Fatter Eskil.

Aftenens anden pris er »Faxe Kondi Prisen«, og også den er på 50.000 kroner.

Den gives til en fodboldspiller, træner, hold eller klub, der har gjort noget særligt for århusiansk fodbold og har været med til at sætte Århus på landkortet. Årets »Faxe Kondi Pris-vinder« bliver valgt af en jury bestående af Århus Stiftstidendes sportsredaktør Jan Schouby, AGFs sportschef Brian Steen Nielsen samt den tidligere landsholdsspiller Flemming Povlsen.

Du kan læse mere om arrangementet på www.royalbeer.tv – www.agf.dk - www.kondi.dk eller samt www.aoa.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF gik mål-amok i Farum

Leder For abonnenter

Kloge ord om vanddragen: Vent med at flytte den

Vanddragen synger nu på sidste vers på Store Torv, efter at Aarhus Byråd onsdag besluttede, at den skal fjernes fra torvet og formentlig erstattes med noget andet kunst på stedet. Tilsyneladende har beslutningen bred opbakning i befolkningen - på en afstemning på stiften.dk forleden stemte 60 procent af deltagerne for, at den skal væk. Så det giver ikke nogen mening at diskutere længere, om den skal blive stående eller ej. Den sag er afgjort. Til gengæld giver det masser af mening at se fremad og diskutere, hvad der skal ske med torvet, når 'Torvenes Brøndsløjfe', som Vanddragen rettelig hedder, er væk. Den diskussion startede så småt på byrådsmødet, hvor et par klarsynede politikere hævede stemmen. SF's Jan Ravn Christensen manede til besindighed og advarede mod, at Vanddragen bliver fjernet over hals og hoved og efterlader et stort hul i torvets belægning, som derefter skal repareres for igen at blive brudt op, når en ny udsmykning er klar. Dér har han en vigtig pointe. Det vil være spild af penge at fjerne Vanddragen, før noget nyt er klar. DF's Knud N. Mathiesen har også en pointe i, at det er uværdigt og uhensigtsmæssigt at gemme dragen væk i et depot. Så han slår til lyd for, at der med det samme findes en ny placering, hvor kunstværket spiller bedre sammen med omgivelserne, end det var tilfældet på Store Torv. Og at private bygherrer kunne tænkes at ville sponsorere en flytning til et nyt område, hvor de har gang i noget byggeri, er vel heller ikke utænkeligt. Så lad os følge deres gode råd og få gang i en proces, som både handler om at give Store Torv en indretning og noget kunst eller udsmykning, som kan give mere liv på torvet, samt finder et nyt og bedre sted til Vanddragen. Lad os straks komme i gang med at diskutere det. Knud N. Mathiesen nævner selv Aarhus Ø, som et oplagt sted til Vanddragen, men ville det ikke bare blive samme historie dér, som det var på Store Torv: at vinden spreder vandet ud over et større område. Måske et kommende torv eller grønt område på Godsbane-området ville være mere velegnet?

Danmark For abonnenter

Offer for mishandling i sms: 'Hey, far! Jeg har brug for din hjælp nu'

Annonce