Annonce
Aarhus

Hyld Aarhus for en hund

Til de hurtige er der billetter til den kæmpe store fest i NRGi Arena lørdag 12. januar.

Kom til koncert med rockgiganterne fra TV2, Turboweekend og Klumben & Raske Penge for en flad hund.

Annonce

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men er du hurtig, kan det blive dig, der lørdag 12. januar kan stå i NRGi Arena i Aarhus og feste med Steffen Brandt og 5000 andre glade århusianere.

I samarbejde med Royal Unibrew inviterer Stiften nemlig til en kæmpefest i Arenaen med titlen »Hyldest for Aarhus«. Som medarrangør har Stiften et begrænset antal billetter, som vi altså sælger for 100 kroner fra vores reception i bladhuset.

Da antallet af billetter er begrænset, kan man kun købe seks ad gangen, og de sælges efter først til mølle-princippet.

Har du ikke mulighed for at møde op på Stiften, kan du også benytte AGF's billetsystem på følgende link: http://elitebillet.dk/printselv/forward/hyldest/

»Royal Unibrew og specielt Ceres har i mange år hørt uløseligt sammen med Aarhus. Ikke mindst via vores samarbejde med byens hold fra AGF. Derfor har vi indgået et samarbejde med byens avis, Århus Stiftstidende, og inviterer nu byen til fest med tre store bands. Vi er især stolte af, at kunne præsentere byens eget TV-2, som netop nu er på en total udsolgt 30 års jubilæums turne. TV-2 kommer i øvrigt sammen med flere af deres venner, siger Freddy Larsen fra Royal Unibrew, uden at ville afsløre hvilke venner der er tale om.

Ud over koncerten med de tre bands vil der blive uddelt to nye priser.

Den ene pris er »Tak Rock« prisen, der gives til en eller flere ildsjæle, der har gjort noget særligt for vækstlaget i århusiansk musik.

Prisen er på 50.000 kroner, og hvem, der løber med prisen bliver afgjort af en jury bestående af Århus Stiftstidendes kulturredaktør Peter Nørskov, Gunnar Madsen fra Spot Festivalen, John Fogde fra Northside Festivalen og Jesper Mardahl fra Promus.

De fem kandidater til prisen er Danmarks Grimmeste Festival, Metal Royale, Gaffa, Pop Revo og Fatter Eskil.

Aftenens anden pris er »Faxe Kondi Prisen«, og også den er på 50.000 kroner.

Den gives til en fodboldspiller, træner, hold eller klub, der har gjort noget særligt for århusiansk fodbold og har været med til at sætte Århus på landkortet. Årets »Faxe Kondi Pris-vinder« bliver valgt af en jury bestående af Århus Stiftstidendes sportsredaktør Jan Schouby, AGFs sportschef Brian Steen Nielsen samt den tidligere landsholdsspiller Flemming Povlsen.

Du kan læse mere om arrangementet på www.royalbeer.tv – www.agf.dk - www.kondi.dk eller samt www.aoa.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Dommer lukker dørene i sag om skud mod knivbevæbnet mand

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce