Annonce
Aarhus

Jublede for en uge siden: Nu lukker de moder-afdeling af træningscenter

For nogle dage siden var Mads Seier, indehaver af Seierfitness, klar til at lave udendørs spinning ved Badeanstalten Spanien, men nu har han besluttet helt at lukke ned på stedet. Foto: Flemming Krogh
I snart 10 år har Mads Seier drevet et motionscenter i Badeanstalten Spanien. Nu er det slut, da corona har ramt virksomheden hårdt med stor medlemsnedgang. I fremtiden nøjes man med det ene center på Aarhus Ø.

AARHUS: Det går op og ned i fitness-branchen. Mest nedad i denne tid, desværre. For en uges tid siden jublede indehaver af Seierfitness, Mads Seier, over de nye lempelser, som giver mulighed for at samles til organiseret træning for hold op til 25 personer udendørs. Det ville give træningscentret mulighed for at lave spinningshold udendørs, lød det blandt andet.

Men nu melder Mads Seier ud med en dårlig nyhed: Han genåbner ikke for træningscentret på Badeanstalten Spanien, som han har drevet i eget navn siden 2012.

- Det gør ekstra ondt, da klubben i Badeanstalten Spanien er noget helt specielt for os alle sammen med den særlige atmosfære, de ”skæve” lokaler, hyggen i den flotte gamle bygning, lyder det ærgerligt fra Mads Seier, som giver corona skylden for nedlukningen af det oprindelige træningscenter.

Annonce

Giver ikke op

- Vi er som fitnessklub presset i knæ, og vi har været nødsaget til at tage en svær beslutning, der langt fra har været nem men nødvendig, for at vi kan komme igennem vanskelighederne og hurtigt op i gear igen, forklarer Mads Seier, som altså samler kræfterne i Seierfitness Pakhusene i de større og nye lokaler, som man flyttede til i september 2020.


Det gør ekstra ondt, da klubben i Badeanstalten Spanien er noget helt specielt for os alle sammen med den særlige atmosfære, de ”skæve” lokaler, hyggen i den flotte gamle bygning.

Mads Seier. Seierfitness


Der er flere grunde til, at man vælger at satse på Aarhus Ø frem for Badeanstalten Spanien. Større lokaler og mere moderne lokaler kombineret med at Aarhus Ø er et sted med mindre konkurrence er et par af argumenterne.

Om de trofaste medlemmer, som plejede at komme i det gamle center, vil møde op på Aarhus Ø er usikkert.

- Det er svært at have en dialog med medlemmerne i denne corona-tid. Men jeg har hørt fra flere af dem, at de holder fast i deres medlemskab. Men der er nok nogle som falder fra, da de plejede at kombinere træningen med en tur i svømmehallen, siger Mads Seier, som naturligvis oplever, at det beslutningen gør ondt på ham, men at økonomiske svære tider har krævet handling.

Annonce

Nye måder at hygge sig på

Nu handler det om at få skabt en ekstra god atmosfære i centret på Aarhus Ø, så man er klar til at åbne, når corona-lempelserne slår igennem. Indtil videre satser man på at lave træning udendørs i stor stil - under overskriften 'Aarhus største udendørs holdsal'.

- Aarhus Ø rummer mange gode udendørs steder, som er oplagte til at bruge. Vi har netop også afviklet dansetimer ved Dokk 1, som har et halvtag, der kan bruges i tilfælde af dårligt vejr, siger Mads Seier, som understreger, at man på den måde kan tilgodese medlemmerne, der plejede at bruge det gamle center.

- Midtbyen har mange fine steder, som vi kommer til at bruge til udendørs holdtræning. I øjeblikket snakker vi om at indføre kaffe og croissanter, som en del af hyggen bagefter. Måske skal vi også få udviklet en klapstol med vores logo på, som kan bruges til hygge og afslapning efter en omgang træning, funderer Mads Seier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF drømmer om 8000 tilskuere på stadion til næste hjemmekamp

AGF

AGF-cheftræner: Vi lagde alt, men tabte finalepladsen for en uge siden

AGF

Langt mere snert i AGF-holdet i Randers, men drømmen brast om en finale på eget græs

Annonce