Annonce
Aarhus

Jyllandsrekord på Aarhus Ø: Lejlighed solgt for 24 mio. kr.

Jyllands dyreste lejlighed nogensinde - næsten 24 mio. kr. - er netop solgt i Nicolinehus, der først står færdigt på  Aarhus Ø om to år. Illustration: Aart Architects
Lejlighed i Nicolinehus, der først står færdigt om to år, solgt for næsten 24 mio. kr. Det gør den til Jyllands dyreste nogensinde. For prisen får køber en bolig på 13. sal på omkring 320 kvadratmeter med 240 kvadratmeter tagterrasse

AARHUS: Ejendomsmægleren er ikke i tvivl: Hun har netop solgt den dyreste lejlighed, der nogensinde er blevet solgt i Jylland.

Og så er lejligheden endda endnu kun streger på arkitekternes tegninger af Nicolinehus på Aarhus Ø. Der kommer til at gå et par år, før køberen kan flytte ind i sin nyerhvervelse på 13. sal, når byggeriet på den store grund mellem Havnebadet og Lystbådehavnen står færdigt. Foreløbig er det kun lige begyndte at vokse op over jordoverfladen.

Lige i underkanten af 24 mio. kr., kom det til at koste, at blive indehaver af Jyllands dyreste lejlighed. Så bliver den også på hele 320 kvadratmeter i et plan og får to store tagterrasser på tilsammen 240 kvadratmeter.

Annonce

To lejligheder lagt sammen

- Det er den første lejlighed i Jylland, der er solgt for mere end 20 mio. kr. Hidtil dyreste var en lejlighed i AARhus også på Aarhus Ø. Den blev solgt for akkurat 20 mio. kr., fortæller Birgitte Agerskov Bro, indehaver af Danbolig Aarhus City, der har stået for salget.

Den store lejlighed er blevet til efter købers ønske:

En lejlighed på 300 kvadratmeter med 240 kvadratmeter tagterrasse i det langt fra færdigbyggede Nicolinehus på Aarhus Ø er solgt for næsten 24 mio. kr. Dermed er det den dyreste lejlighed, der nogensinde er solgt i Jylland. Illustration: Aart Architects

To penthouse-lejligheder er lagt sammen og bliver nu indrettet som én lejlighed med to tagterrasser på hver 10 X 12 meter.


Det er den første lejlighed i Jylland, der er solgt for mere end 20 mio. kr. Hidtil dyreste var en lejlighed i AARhus også på Aarhus Ø. Den blev solgt for akkurat 20 mio. kr.

Birgitte Agerskov Bro, indehaver af Danbolig Aarhus City


Det hidtidige rekordsalg i Nicolinehus lød på 18 mio. kr. – for er en lejlighed på toppen - i to plan og på 290 kvadratmeter foruden 228 kvadratmeter altan og terrasse.

Annonce

110 af 180 lejligheder solgt

Hvem er det, der køber så dyre lejligheder?

- Det er typisk selvstændige, der har gjort det rigtig godt, siger Birgitte Agerskov Bro, der kan fortælle, at der er god gang i salget af såvel dyre som billigere lejligheder i Nicolinehus, hvor den billigste på 48 kvadratmeter er gået for 1,5 mio. kr.

- Omkring 110 af de i alt 180 ejerlejligheder i byggeriet er solgt på nuværende tidspunkt. Det er rigtig mange i betragtning af, at byggeriet først står færdigt om to år, siger Birgitte Agerskov Bro.

Nicolinehus består af to bygningsdele med et lille stræde imellem. I stueplan kommer der butikker, cafeer og en markedshal. Illustration: Aart Architects

Det er Bricks a/s, der står bag Nicolinehus, der foruden ejerlejlighederne også kommer til at rumme blandt andet 60 lejeboliger, en Føtex-butik, restauranter, caféer, fitnesscenter og en markedshal.

Annonce

Bricks: Vi er stolte

Om rekordsalget siger Martin Busk, direktør i Bricks A/S:

- Det er fantastisk. Vi er stolte over, at vi har et projekt, der kan skabe og sælge Jyllands dyreste lejlighed.

Nicolinehus

 • Nicolinehus ligger mellem Havnebadet og Aarhus Lystbådehavn.
 • Byggeriet på 40.000 kvadratmeter og 25.000 kvadratmeter kælder kommer til at indeholde:
 • 180 ejerlejligheder
 • 60 lejeboliger
 • Markedshal med cafeer og stande, der sælger mad og drikke
 • Første dagligvarebutik på Aarhus Ø: Føtex
 • Butikker og restauranter
 • Område med pool og sauna
 • 2 etagers kælder med fitnesscenter og cirka 450 parkeringspladser.
 • Bar og restaurant på toppen
 • Cirka 6.000 kvm. kontor/erhverv fordelt på tre etager.
 • Bygherre: Nicolinehus A/S (Bricks A/S)
 • Arkitekt: Aart Architects

- Det viser meget stor tillid til Nicolinehus, at vi allerede har solgt så mange lejligheder – og nu altså også Jyllands dyreste – på et tidspunkt, hvor der stadig er to år til, at byggeriet står færdigt, siger Martin Busk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Overblik: Læs alt om AGFs nederlag til FC Midtjylland

Annonce