Annonce
Østjylland

Kun seks kvadratmeter: Danmarks mindste sommerhus er til salg

Der er under 10 kvadratmeter at skulle forholde sig til, hvis man køber det lille sommerhus på Djursland. Foto: Boliga.dk
Hvis du kunne tænke dig et lille fristed på seks kvadratmeter ikke langt fra Aarhus, har du nu muligheden.

AARHUS: Du kan nu blive ejeren af Danmarks mindste sommerhus.

Det seks kvadratmeter lille sommerhus ude ved Thorsager på Djursland er nemlig blevet sat til salg, ifølge Boliga.dk.

Der er ikke plads til alverden, men alligevel er der det mest nødvendige inventar, fortæller ejendomsmægler Jonas Thillemann fra mæglerkæden John Frandsen.

- Der er en seng, et tekøkken og et spisebord, så der er ikke plads til hele familien. Men for en enkelt person fungerer det fint som et lille fristed, siger han.

Sommerhuset blev oprindeligt bygget som et anneks, så der er ikke indlagt vand og varme. Til gengæld har sælgeren installeret en pumpe, så der kommer vand ud af hanen og et transportabelt toilet.

Aarhus-get away

Det lille sommerhus koster 149.000 kroner, og det betyder kvadratmeter prisen er 24.800 kroner, fremgår det på Boliga.dk.

Selvom det er den mindste bolig, Jonas Thillemann nogensinde har haft til salg, har han flere bud på, hvem den henvender sig til.

- Vandet er en cykeltur væk, og letbanen kører lige forbi, så det er oplagt, hvis man bor i lejlighed inde i Aarhus og gerne vil lidt væk fra byen i weekenden og få noget ro og frisk luft, lyder det fra ejendomsmægleren.

Og godt nok er der ikke meget plads at boltre sig på inden døre i det lille sommerhus, ligger huset på en 1.200 kvadratmeter stor grund i Syddjurs Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Ny aflysning: Corona-epidemien spænder igen ben for kæmpe fællesfest

Aarhus

Krig om titler på rådhuset: Hvem har patent på at være byrådssekretær?

Aarhus For abonnenter

Slut med smalle cykelstier på Frederiks Allé: Kommunen vil forbedre sikkerheden for cyklister

Annonce