Annonce
Navne

Iværksætter stiller op for Venstre til Aarhus Byråd

Serieiværksætteren Moonis Kamil, Skødstrup, har sagt ja til at stille op for Venstre i Aarhus Kommune til kommunalvalget 16. november. Arkivfoto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix

NAVNE: Serieiværksætteren Moonis Kamil har sagt ja til at stille op for Venstre i Aarhus Kommune til kommunalvalget 16. november. Han blev enstemmigt valgt på vælgerforeningen Lisbjerg-Elev-Lystrup-Triges opstillingsmøde.

Kamil er bl.a. kendt fra virksomheder som Interiør A/S, Onfone og iPosen ApS, der i dag hedder Bilka2Go.

- I vælgerforeningen har vi igennem flere år arbejdet på at få Moonis Kamil på stemmesedlen, og vi er utrolig glade for, at det er lykkedes, siger Vibeke Christensen, formand for Venstre i Lisbjerg-Elev-Lystrup-Trige, i en pressemeddelelse.

Annonce

Heri fortæller Moonis Kamil, at han ofte er blevet spurgt ind til en fremtid i politik.

- Jeg har altid tænkt, at det ikke var noget for mig, da det virkede som det vilde vesten med for meget snak og for lidt handling, forklarer han, men nu er han klar:

- Aarhus har langt større potentiale med den tid, vi går imod. Aarhus skal være fyrtårnet, som sætter retningen for landets resterende kommuner, fastslår den nye byrådskandidat.

Vibeke Christensen kalder ham en rigtig spændende profil at få i Aarhus Byråd.

- Han er en visionær, succesfuld iværksætter og forretningsmand, hvis hjerte banker for Aarhus og for Danmark. Vi får en kandidat ind, der går helhjertet ind i det, han siger ja til. Derfor er der også gået flere år, inden det blev til et ja, så det kunne blive et ja til fuld fokus på politik, tilføjer  hun.

Moonis Kamil er 38 år, gift med fhv. politibetjent Maria og har to børn på seks og ni år. Familien har de seneste otte år boet i Skødstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF ændrer i historiebøgerne: - Det er respektløst over for tidligere spillere

Annonce