Annonce
Dødsfald

Mindeord: Populær tv-vært er død

Tv-værten Jytte Dreyer, Ebeltoft, er død, kort efter sin 92-års fødselsdag. Arkivfoto
Annonce

Jakob Dreyer har skrevet mindeord om sin mor, tv-værten Jytte Dreyer, Ebeltoft, der er død, kort efter sin 92-års fødselsdag:

Jytte Dreyer var i en lang årrække et kendt ansigt i Danmarks Radio, hvor hun var vært på populære og folkekære programmer som "Otium" og "Musik i arbejdstøjet". Forinden havde hun i mange år fungeret som producer og tilrettelægger på bl.a. Poul Thomsens og Søren Ryges dyre- og haveprogrammer. Hertil kom serier af portrætprogrammer, familie-quizzer og børneprogrammer.

Oprindeligt var Jytte Dreyer uddannet på møbelarkitekt Finn Juhls skole for boligindretning, men kom allerede i 1966 til Danmarks Radio, hvor hun var ansat frem til sin pensionering i 1997, kun afbrudt af en kortere periode som producer i det private produktionsselskab Telscan.

Privat var Jytte Dreyer gift med arkitekten og tv-manden Ole Dreyer, der gik bort for år tilbage. Hun boede en årrække i Ebeltoft, hvor hun nød sit otium i selskab med Erling, der til det sidste stod hendes hjerte nærmest og skabte lys og glæde i hendes liv.

Til langt ind i pensionsalderen var Jytte Dreyer en efterspurgt foredragsholder. Hun blev 92 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

286 millioner kroner brugt på konsulenter: Aarhus Kommune  svinger sparekniven over eksterne konsulenter

Aarhus For abonnenter

Private plejehjem versus kommunale plejehjem: Hvem klarer sig bedst, når tilsynet kommer på besøg?

Annonce