Annonce
Navne

Nominering: Tre østjyder kæmper om at blive Årets Ejerleder 2019

Michael Holm fra Systematic er en af de tre østjyder, der er indstillet til prisen som Årets Ejerleder. Foto: Kim Haugaard

Torsdag 7. november kårer revisions- og konsulentvirksomheden PWC Årets Ejerleder 2019 i Østjylland for 16. gang i samarbejde med Nykredit og Dansk Erhverv. Prisen går til den ejerleder, der med et klart formål og tydelige værdier går foran og gør en forskel for Danmark ved at skabe vækst og arbejdspladser. Vinderen går desuden videre til den landsdækkende konkurrence.

De tre lokale finalister er:

Kim Thomas Rasmussen, ejerleder i PR Electronics A/S, Rønde, som blev stiftet af Kim Thomas Rasmussens far i 1974. Sønnen overtog ejerlederrollen i 2009 og har siden haft fokus på at gøre virksomheden mere decentralt styret. Virksomheden har været drevet af produktinnovation og har i dag fem produktområder, ni datterselskaber og over 200 ansatte.

Bo Fischer Larsen, ejerleder i IQ Metal A/S, Hasselager, som producerer metalkomponenter til en bred række af industrier. Bo Fischer Larsen købte 80 procent af virksomheden umiddelbart før finanskrisen i 2007. Alligevel er det lykkedes at realisere en gennemsnitlig omsætningsvækst på ca. 11 procent årligt siden da, og medarbejderantallet er steget fra 50 til 250.

Michael Holm, ejerleder i Systematic A/S, Aarhus, som leverer it-løsninger, der gør det enklere for brugerne at træffe afgørende beslutninger i vigtige situationer. Michael Holm grundlagde virksomheden i 1985 og har siden bidraget til innovation og bedre uddannelse inden for it-branchen. Virksomheden har udviklet sig fra en håndfuld ansatte til en stor international virksomhed med mere end 1.000 ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce