Annonce
Navne

Ny finansdirektør  i Stibo Systems

Charlotte Kronborg Bennetsen udnævnt til ny finansdirektør (CFO) i Stibo Systems Aarhus. Foto: Anne Kring

Nyt job: Charlotte Kronborg Bennetsen udnævnt til ny finansdirektør (CFO) i Stibo Systems Aarhus.

Hun har mere end 30 års erfaring fra finansverdenen.

- Charlotte Kronborg Bennetsen er en anerkendt finansiel ekspert med en dyb forståelse for vores branche, hvor hendes bidrag gennem mange år har været særdeles succesfulde, fortæller Jesper Ejlersen, administrerende direktør i Stibo Systems.

I de seneste to år har Charlotte Kronborg Bennetsen være CFO i DXC Technology, som er en multinational B2B it-servicevirksomhed. Før det var hun 16 år hos EG A/S, Skandinaviens største it-virksomhedsgruppe. Hun har også arbejdet for kendte globale virksomheder som Lego og Accenture.

Charlotte Kronborg Bennetsen kommer med mange års international erfaring fra det meste af verden, hvor hun har arbejdet tæt sammen med kolleger fra mange forskellige kulturer. I den nye stilling vil hun fortsat have medarbejdere placeret i hele verden.

I fritiden ynder hun en god travetur. Hun er desuden aktiv i Bestyrelseskvinder.dk.

Softwarevirksomheden Stibo Systems er blandt verdens førende inden for master data management-løsninger (MDM). Stibo Systems er et privatejet selskab i Stibo A/S-gruppen, der er fondsejet og blev grundlagt i 1794 med hovedkvarter i Højbjerg som Aarhuus Stiftsbogtrykkerie, der udgav Aarhuus Stifts Tidender - dvs. Århus Stiftstidende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce