Annonce
Navne

Ny formand for Akademiet for Talentfulde Unge

<p>Karina Boldsen.</p>

Karina Boldsen, Aarhus, er blevet valgt som formand for Akademiet for Talentfulde Unge.

Karina Boldsen, Aarhus, er blevet valgt som formand for Akademiet for Talentfulde Unge, hvor hun sammen med repræsentanter fra både uddannelsesverden og erhvervslivet skal være med til at give de bedste gymnasieelever i Region Midtjylland faglige udfordringer og et stærkt netværk på tværs af geografi og uddannelse.

Karina Boldsen.

Karina Boldsen er CCO hos Solitwork og medindehaver af Boldsen & Lindhardt. Hun er også formand for Aarhus Business College og i bestyrelsen for Studenterhus Aarhus, Vestjysk Bank og Erhverv Aarhus.

Akademiet for Talentfulde Unge er et tilbud til de godt 400 dygtigste gymnasieelever i Region Midtjylland fra både HHX, HTX og STX. Undervisningen foregår ved siden af elevernes almindelige skolegang og består af både et obligatorisk program, en sommercamp og en række valgfrie ekstratilbud.

Programmet er støttet af Region Midtjylland og er et samarbejde mellem gymnasierne i regionen, Aarhus Universitet, Via University og en lang række virksomheder. Akademiet har netop afholdt en international camp, hvor eleverne blandt andet besøgte universiteterne i Oxford og Cambridge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce