Annonce
Navne

Ny ledende overlæge til Bedøvelse og Operation 2 på AUH

Overlæge Jørgen Dalsgaard, Aarhus, er pr. 1. juni ansat som ledende overlæge i Bedøvelse og Operation 2 på Aarhus Universitetshospital (AUH). Foto: Pia Crone Madsen

Nyt job: Overlæge Jørgen Dalsgaard, Aarhus, er ansat som ledende overlæge i Bedøvelse og Operation 2 på Aarhus Universitetshospital (AUH) pr. 1. juni.

Afdelingslederstillingen er den ene af syv nye af slagsen, som hospitalet har skullet besætte, efter afdelingen Bedøvelse og Operation blev nedlagt, og der blev etableret fire selvstændige afdelinger pr. 1. januar.

- Jørgen Dalsgaard har lang klinisk erfaring inden for operationsområdet. Han har ligeledes særlig ekspertise inden for Bedøvelse og Operation 2's fagområde, som i høj grad vil komme afdelingen til gode. Jørgen skal være med til at sikre stabil drift og kan med sin høje faglighed være med til at udvikle både afdelingen og hele operationsområdet på AUH, siger lægefaglig direktør Claus Thomsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Speciallæge i anæstesiologi

Jørgen Dalsgaard, 63 år, er uddannet speciallæge i anæstesiologi i 1997. Herefter var han et år visiting assistant professor på Oregon Health Science University i USA, inden han i 1999 tiltrådte som afdelingslæge på AUH.

Overlæge blev han i 2003 og var funktionsledende overlæge på det daværende opvågningsafsnit på Nørrebrogade fra 2002-2006 og fra 2015 til 2019 på det, der i dag er ortopædkirurgisk operationsgang. I 2019 valgte han udelukkende at være overlæge her.

Jørgen Dalsgaard har været med til at etablere lægeambulancen i Aarhus, Global Medical Air Crew og det daværende privathospital Ortopædisk Hospital, som han dog siden 2015 ikke længere er medejer af.

Han har en diplomlederuddannelse, har i mange år været aktiv underviser og vejleder stadig AUH's anæstesiologiske speciallægekursister.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Alarm 112

Nye redningsstiger i østjyske havne skal forebygge drukneulykker: Skrig-orange og kan ses fra vandet i mørke

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce