Annonce
Navne

Nyt bestyrelsesmedlem i Dansk Kyst- og Naturturisme

Jørgen Christensen er kommet med i bestyrelsen for Dansk Kyst‑ og Naturturisme, der arbejder med at udvikle kyst‑ og naturturismen i hele Danmark. Arkivfoto: Søren E. Alwan

NAVNE: Jørgen Christensen, Aarhus, direktør for Small Danish Hotels, der har base i Horsens, er det ene af fire nye bestyrelsesmedlemmer i Dansk Kyst- og Naturturisme

De fire nye bestyrelsesmedlemmer, der indtrådte 11. marts, tæller derudover Mette Bjerrum, direktør for Ringkøbing Skjern Museum, Torben Kylling Petersen, direktør for oplevelsesparken Universe samt Tommy Kjærsgaard Jensen, der er direktør i Action House Løkken og medejer af blandt andet Løkken Klit Camping og Klim Strand Camping.

De erstatter Christian Woller, direktør i Legoland, Henrik B. Nielsen, direktør i Djurs Sommerland, Steen Slaikjær, direktør i Hvidbjerg Strand Feriepark, samt Mikkel Aarø-Hansen, CEO i Wonderful Copenhagen. Tre af de fire afgående bestyrelsesmedlemmer stopper, idet fondens vedtægter tilsiger, at medlemmer maksimalt kan sidde i bestyrelsen i tre valgperioder.

- Vi er fortsat bredt repræsenteret i hele landet, hvilket er afgørende for, at vi kan skabe en fælles retning for kyst- og naturturismen. Særligt efter et ekstraordinært 2020, der stod i coronapandemiens tegn, siger Kjeld Zacho Jørgensen, formand for bestyrelsen i Dansk Kyst- og Naturturisme, i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Covid-19-krisen har skabt et øget politisk fokus på kyst- og naturturismens betydning som vækstmotor for en lang række erhverv. På trods af et samlet fald på syv procent i antallet af overnatninger har det seneste år cementeret, at gæsterne er vilde med de danske kyster og den vilde natur, og det momentum skal vi udnytte de kommende år.

De øvrige i bestyrelsen er adm. direktør Jan B. Olsen, VisitDenmark, direktør Pernille K. Lydolph, Destination Bornholm, direktør Helle Reedtz-Thott, Gavnø Fonden, og direktør Per Dam, Sol og Strand Feriehusudlejning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Ny AGF-sportschef: Jeg er ikke komfortabel med at befinde mig i komfortzonen - jeg hader det

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce