Annonce
Østjylland

Odder: Parcelhusgrunde bliver revet væk

Der er rift om at købe parcelhusgrunde i Odder. I løbet af en uges tid blev næsten alle grunde i en ny udstykning reserveret. Foto: Odder Kommune
Bendixminde-området er populært, og nu skal der forberedes flere byggegrunde. Men der er også rift om storparceller.
Odder: Det er ikke mere end en uge side, 27 nye byggegrunde i Odder blev sat til salg. Nu er de 22 af dem blevet reserveret af potentielle købere.
- Så kniber man sig lidt i armen. Det er skønt, at der er så stor en interesse. Det er enestående, og det er ikke kun i Odder by. I Hou, Ørting, Gylling, Hundslund og Saxild er der noget på vej, siger en glad borgmester Uffe Jensen (V).
De 22 reserverede grunde ligger alle på Eisenbergvej i Bendixminde-udstykning i den vestlige del af Odder. Bendixmindeområdet kan med tiden rumme 450 boliger, og der kommer lidt af hvert. Almene boliger, parcelhuse og muligvis også en form for kollektiv. Det er også her, kommunen vil lave en ny børneinstitution.
- Vi følger en helhedsplan for Bendixminde-området, og vi har allerede solgt to storparceller. Lige efter sommerferien kommer byrådet til at godkende udbuddet af en tredje storparcel, tilføjer borgmesteren.
Annonce

Vil lave flere grunde

Desuden skal der arbejdes med at lave flere parcelhusgrunde. Det kræver nye lokalplaner, og den slags tager tid at lave.
- Realistisk set, så bliver det i foråret 2021, der bliver udbudt. Der er gang i mange projekter, og vores medarbejdere, der udvikler og laver lokalplaner, sidder ikke og keder sig. Men vi skal gøre alt, hvad vi kan, siger Uffe Jensen.
Han mener, at der er flere årsager til, at kommunen er populær.
- Det er nærheden til Aarhus, letbanen, vi har billige grunde, og det er nemt at blive integreret. Og så har vi lækre strande, siger Uffe Jensen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Udeservering eller ej? Blandede holdninger hos århusianske restauratører

AGF For abonnenter

Er Stig Inge Bjørnebye den rigtige for AGF? Det vigtigste lige nu er, at klubben igen har fået en sportschef

Annonce