Annonce
Aarhus

Opråb fra århusianske poptvillinger: Lad os holde sammen

De kosmiske tvillinger synger i Hasle Bakker. Pr-foto
The Cosmic Twins lægger sang ud til hele befolkningen med en stor opfordring.

AARHUS: Et par århusianske tvillinger har lavet en ny sang, der skal få os til at stå sammen i kampen mod coronavirussen.

"Stand Together" hedder popduoens sang, der netop er kommet på gaden.

I en tid, hvor vi skal holde afstand til hinanden, synger "The Cosmic Twins" om at stå sammen i en ny, opløftende single. Tvillingebrødrene Chris og Alec Andreev opfordrer med et feel-good omkvæd alle til at stå sammen i denne ensomme tid, og ikke kun tænke på sig selv, men hinanden.

- Coronavirussen spreder sig ekstremt hurtigt i hele verden. Vi har skrevet sangen for at modvirke al den elendighed og panik, den har bragt med sig, for kun ved at stå sammen kan vi kæmpe imod covid-19 pandemien og overkomme den globale krise, siger Chris Andreev.

Tvillingebror Alec fortsætter:

- Vi skal tænke det som én stor, fælles udfordring, som vi kun sammen kan løse. Vi befinder os alle i samme båd med flere kilometer og murstensvægge imellem os. Det hele kan godt virke meget ensomt og skræmmende, men hvis vi ikke gør en fælles indsats, så synker vi. Så længe vi står sammen og passer på hinanden, kan vi ikke andet end at tro på, at vi nok skal klare den.

The Cosmic Twins håber, at deres nye single ”Stand Together” vil virke som et samlingspunkt på nettet.

Hør singlen her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Opløsning i den ene lejr i fodboldkrigen: Flere klubber trækker sig fra Super League, melder medier

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce