Annonce
Aarhus

Oversvømmelser lukkede to veje, og så blev folk tossede: - Vi fik fingeren og skældud

Byledet/Søskovvej er oversvømmet, og til mange bilisters raseri har Aarhus Kommune spærret vejen af. Foto: Henrik Lund
Byledet/Søskovvej mellem Årslev Engså og Brabrandsøen er afspærret på grund af oversvømmelse. Det samme er Holmbækvej nord for Ormslev.
Annonce

AARHUS: Februars voldsomme mængder regn har skabt ualmindelig høj vandstand i Årslev Engsø. Og kraftig vind har presset så meget vand op på Byledet/Søskovvej, at Aarhus Kommune har valgt at spærre vejen, der benyttes af masser af bilister.

Og de fandt sig ikke i at miste deres smutvej.

- Folk var tossede. Vi fik fingeren og ja, vi fik simpelthen skældud, fortæller Hans Rasksen, der er vagthavende ved Trafik og Veje i Aarhus Kommune.

Men der var ikke andet at gøre, for ikke alene stod der vand op over vejbanen.

- Der drev også en masse skidt ind på vejen. Store bjælker for eksempel, og bilisterne var nok også begyndt at skælde ud, hvis de havde ramt bilerne, siger Hans Rasksen.

Annonce

Politi til hjælp

Vest for Byledet er der en parkeringsplads, hvor folk, der for eksempel vil en tur rundt om engsøen, kan stille deres bil.

- Der holdt mange biler, som ikke kunne komme ud, hvis vi spærrede vejen. Derfor tog det lang tid, og vi måtte have politiet til at hjælpe med at få de sidste væk, så vi kunne etablere afspærringen, siger Hans Rasksen.

Fredag aften blev Holmbækvej nord for Ormslev også spærret på stedet, hvor Aarhus Å løber under den.

I sagens natur kan Hans Rasksen ikke sige noget om, hvornår man atter kan køre på de to veje.

Vejrudsigten byder på regn lørdag og tørvejr søndag, og bilister, der benytter Byledet, Søskovvej eller Holmbækvej, når de skal på arbejde, bør måske overveje alternative ruter til turen mandag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Hætteklædte tyveknægte på båd skaber utryghed på Aarhus Ø

Annonce