Annonce
AGF

Patrick Olsen: FCM har en klassetrup, men det har vi altså også

Patrick Olsen følte ikke, at der var den store forskel på AGF og FC Midtjylland i søndagens topbrag. Kun på skarpheden foran mål. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
AGF-midtbanespilleren følte efter 1-2-nederlaget til FC Midtjylland, at holdet burde have haft mere med fra opgøret. Chancerne var der, men skarpheden manglede, lød det.
Annonce

FODBOLD: Det er pænt træls at stå tilbage med ingenting efter 90 minutters intenst topbrag, AGF versus FC Midtjylland, når man - som Patrick Olsen - ellers føler, at der var meget mere i det, måske ligefrem fuld gevinst.

- Jeg er selvfølgelig træt af, at vi ikke får noget med, for jeg synes, at vi chancerne til at få 2-2 og måske også 3-2. Men de var skarpere, end vi var, og sådan er det, lød det efter 1-2-nedelaget fra AGF-midtbanespilleren.

- Vi får skabt mange chancer, så det var egentlig bare med at få prikket den ind. Som jeg ser det, kommer Midtjylland kun frem til tre chancer, og scorer to mål, så det er de små marginaler, der afgør kampen. Men det er det, der viser forskellen på et top-tophold og så nogen, der gerne vil være et top-tophold, kom det fra Patrick Olsen.


FC Midtjylland har en klassetrup, men det synes jeg også , at vi har. Og det er derfor, at vi gerne vil helt op i toppen og blande os

Patrick Olsen, AGF


AGF var - trods en god indledende periode på opgøret - bagud med 0-2 ved pausen efter seks slumre-minutter, men fik ny energi, da de lidt ud af ingenting blev tilkendt et korrekt straffespark efter en times spil.

Patrick Mortensen reducerede til 1-2. Men tættere kom århusianerne ikke på point.

Patrick Olsen var ærgerlig over, at hjemmeholdet ikke sat trumf på den fornuftige start på opgøret, hvor de kom hidsigt over kanterne.

- Hvis vi får lavet et mål eller to i de første 25 minutter bliver det selvfølgelig en helt anden kamp. Men det gør vi ikke, og så kender de bare deres besøgelsestid, laver to mål, og det er forskellen. Så meget bedre synes jeg jo heller ikke, at de er. De var skarpere end os, og så vinder man tit, kom det fra Olsen.

- Det gjorde da ondt, at de fik to kasser efter vores gode periode. Men det handler bare om at komme tilbage, og det synes jeg også, at vi gjorde. Når vi spiller simpelt og gør det, vi ved, at vi er gode til, synes jeg, at vi presser dem i bund, og er det bedste hold.

Med sejren hoppede FC Midtjylland op på Superligaens førsteplads. AGF kunne have gjort det samme med en sejr, men er der alligevel ikke en niveaumæssig forskel på de to mandskaber?

- FC Midtjylland har en klassetrup, men det synes jeg også , at vi har. Og det er derfor, at vi gerne vil helt op i toppen og blande os. Vi er jo sådan set heldige, at nogle af de andre resultater flasker sig for os. Ellers kunne vi være blevet overhalet af andre hold. Nu må vi lære af den her kamp, og klø på herfra. Jeg synes, at vi hører til helt oppe i toppen af rækken, sagde Olsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce