Annonce
AGF

Patrick Olsen: FCM har en klassetrup, men det har vi altså også

Patrick Olsen følte ikke, at der var den store forskel på AGF og FC Midtjylland i søndagens topbrag. Kun på skarpheden foran mål. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
AGF-midtbanespilleren følte efter 1-2-nederlaget til FC Midtjylland, at holdet burde have haft mere med fra opgøret. Chancerne var der, men skarpheden manglede, lød det.

FODBOLD: Det er pænt træls at stå tilbage med ingenting efter 90 minutters intenst topbrag, AGF versus FC Midtjylland, når man - som Patrick Olsen - ellers føler, at der var meget mere i det, måske ligefrem fuld gevinst.

- Jeg er selvfølgelig træt af, at vi ikke får noget med, for jeg synes, at vi chancerne til at få 2-2 og måske også 3-2. Men de var skarpere, end vi var, og sådan er det, lød det efter 1-2-nedelaget fra AGF-midtbanespilleren.

- Vi får skabt mange chancer, så det var egentlig bare med at få prikket den ind. Som jeg ser det, kommer Midtjylland kun frem til tre chancer, og scorer to mål, så det er de små marginaler, der afgør kampen. Men det er det, der viser forskellen på et top-tophold og så nogen, der gerne vil være et top-tophold, kom det fra Patrick Olsen.

Annonce


FC Midtjylland har en klassetrup, men det synes jeg også , at vi har. Og det er derfor, at vi gerne vil helt op i toppen og blande os

Patrick Olsen, AGF


AGF var - trods en god indledende periode på opgøret - bagud med 0-2 ved pausen efter seks slumre-minutter, men fik ny energi, da de lidt ud af ingenting blev tilkendt et korrekt straffespark efter en times spil.

Patrick Mortensen reducerede til 1-2. Men tættere kom århusianerne ikke på point.

Patrick Olsen var ærgerlig over, at hjemmeholdet ikke sat trumf på den fornuftige start på opgøret, hvor de kom hidsigt over kanterne.

- Hvis vi får lavet et mål eller to i de første 25 minutter bliver det selvfølgelig en helt anden kamp. Men det gør vi ikke, og så kender de bare deres besøgelsestid, laver to mål, og det er forskellen. Så meget bedre synes jeg jo heller ikke, at de er. De var skarpere end os, og så vinder man tit, kom det fra Olsen.

- Det gjorde da ondt, at de fik to kasser efter vores gode periode. Men det handler bare om at komme tilbage, og det synes jeg også, at vi gjorde. Når vi spiller simpelt og gør det, vi ved, at vi er gode til, synes jeg, at vi presser dem i bund, og er det bedste hold.

Med sejren hoppede FC Midtjylland op på Superligaens førsteplads. AGF kunne have gjort det samme med en sejr, men er der alligevel ikke en niveaumæssig forskel på de to mandskaber?

- FC Midtjylland har en klassetrup, men det synes jeg også , at vi har. Og det er derfor, at vi gerne vil helt op i toppen og blande os. Vi er jo sådan set heldige, at nogle af de andre resultater flasker sig for os. Ellers kunne vi være blevet overhalet af andre hold. Nu må vi lære af den her kamp, og klø på herfra. Jeg synes, at vi hører til helt oppe i toppen af rækken, sagde Olsen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Årets webshop 2021: Eventyret startede omkring et bål for 25 år siden

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Strejkende sygeplejersker:  ... det er Christiansborg, der skal løse problemet med ligeløn

AGF For abonnenter

Bagkanten: Der er flere plusser end minusser ved AGF's nye formation

Sport

Den magiske målmand stod i vejen: Brabrand smider Hobro ud af pokalturneringen efter straffe

Alarm 112

83-årig mand savnet: Sidst set på Samsø

Aarhus For abonnenter

Trine blev 'hende fra Løvens Hule': Har knoklet benhårdt for at skabe en succes af glimmer og guld

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Nye AGFere imponerede mest i Randers-nederlag

Alarm 112

Tidligere drabsdømt fængslet efter røveri: Blev tacklet og lagt i armlås af teenagesøn

Østjylland

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Alarm 112

'Rød alarm': Brand i køkken medførte evakuering af Bruuns Galleri

Aarhus For abonnenter

Fra hobby til millioner: Det har kostet Mia og Kenneth blod, sved og tårer at holde fast i succesen

Alarm 112

Vanvidsbilist mister bilen: Overhalede politiet med 200 km/t

Annonce