Annonce
Aarhus

Pensionsselskab køber boliger midt i byen

Latinergården med 120 lejligheder i blandt andet Borggade skifter ejer. Pensionsselskabet PenSam har købt ejendommen af det konsortium, der har opført den.Foto: NRE Group A/S
PenSam har købt nybyggeri med 120 lejligheder i Latinerkvarteret
Annonce

AARHUS: Latinergården med 120 lejligheder og en håndfuld butikslokaler er det seneste pensionsselskabs-opkøb i Aarhus.

Det er pensionsselskabet PenSam, der har købt det få år gamle byggeri i området omkring Borggade, hvor maskinmesterskolen lå tidligere.

Latinergården er en randbebyggelse i tre til seks etager omkring et fælles gårdrum mellem Borggade, Paradisgade og Studsgade.

Sælger er partnerne bag det små 10.000 etagekvadratmeter store byggeri, der stod færdigt i 2018 - A.F. Holding ApS, Lars Bräuner Holding ApS og NRE Real Estate Denmark A/S.

Annonce

En rigtig fin investering

I en pressemeddelelse udtaler chef for alternative Investeringer i PenSam, Carsten Gröhn:

- Med købet af Latinergården har vi grebet muligheden for at erhverve en unik ejendom på en central beliggenhed midt i Aarhus. Det er en rigtig fin investering på vegne af vores pensionskunder. Ejendommen rummer med dens arkitektur og kvalitet gode og solide rammer for nuværende og kommende lejere i ejendommen med god adgang til byrum og plads til fællesskabet.


Med købet af Latinergården har vi grebet muligheden for at erhverve en unik ejendom på en central beliggenhed midt i Aarhus. Det er en rigtig fin investering på vegne af vores pensionskunder.

Carsten Gröhn, chef for alternative Investeringer i PenSam,


Direktør i NRE Real Estate Denmark A/S, Jonas Anders Olesen, glæder sig over handlen.

- Vi ser det som et bevis på, at vi med Latingården har udviklet en attraktiv og moderne boligejendom i topklasse. Det er en ejendom med en unik og meget eftertragtet beliggenhed. Det er et ydmygt bevis på, at vi sammen med tillidsfulde og tålmodige medinvestorer kan skabe en ejendom, der tiltrækker sig særlig opmærksomhed, siger han.

Parterne ønsker ikke at offentliggøre købesummen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Krav om mundbind i busser og letbane: Smilet er gemt af vejen i Smilets By

Annonce