Annonce
AGF

Politiet roser AGF-fans: Folk holdt god afstand og fulgte anvisningerne

AGFs fans holdte god afstand under kampen mod FC København søndag. Foto: Bo Amstrup
Det var politiets oplevelse, at klubben havde forberedt sig rigtig godt og havde taget en helt række forholdsregler for at sikre, at der blev holdt den fornødne afstand, og at forsamlingsforbuddet blev overholdt.

FODBOLD: Søndag tog AGF et skridt nærmere sølvmedaljer, da de slog FC København 1-0 på hjemmebane. Der var lidt over 7.000 fans på lægterne efter myndighederne sidste uge lukkede op for flere tilskuere til fodbold, hvilket gav en uheldig episode til pokalfinalen i Esbjerg, hvor visse fans af AaB ikke kunne finde ud af at holde afstand.

Heldigvis var det modsatte tilfældet i Aarhus. Østjyllands Politi var mandag ude at rose AGFs fans for god opførsel og disciplin til søndagens opgør.

Det var politiets oplevelse, at klubben havde forberedt sig rigtig godt og havde taget en helt række forholdsregler for at sikre, at der blev holdt den fornødne afstand, og at forsamlingsforbuddet blev overholdt.

Annonce


Vi har informeret en hel masse og så har vi bare gode fans i Aarhus. Det århusianske publikum er ansvarsfulde og villige til at følge reglerne, så mon ikke vi kan få det samme antal til de næste kampe. Vi er dog først klogere i morgen (tirsdag, red) efter nogle møder

Søren Højlund Carlsen, kommunikationschef i AGF


Hos AGF er man glade for afviklingen af kampen og roser fansene. Kommunikationschef Søren Højlund Carlsen tror da også på, at der må komme lige så mange fans ind på stadion næste gang de næste kampe.

- Vi har informeret en hel masse og så har vi bare gode fans i Aarhus. Det århusianske publikum er ansvarsfulde og villige til at følge reglerne, så mon ikke vi kan få det samme antal til de næste kampe. Vi er dog først klogere i morgen (tirsdag, red) efter nogle møder, siger Søren Højlund Carlsen.

Politiet roser fansene for at efterkomme de anvisninger, der blev givet før, under og efter kampen. Ved scoringen til 1-0 var der flere, der rejste sig op fra stolene, men de satte sig hurtigt ned igen. Kun til allersidst, da spillerne gik en sejrsrunde, stimlede fansene sammen foran, hvilket var uhensigtsmæssigt, og det vil politiet nu følge op på i en dialog med klubben.

AGF meldte mandag eftermiddag ud, at senere mandag vil alle sæsonkortholdere modtage en mail med forkøbsret på billetter til halv pris til kampen mod FCM. Denne forkøbsret gælder til tirsdag klokken 14.50, hvorefter billetsalget starter klokken 15.00.

Der vil være samme antal billetter til salg som mod FC København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Tidligere AGF-profil drager til Island

Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce