Annonce
Aarhus

Rejsedronning rykker ind i Lille Marselisborg

Drøm. Ulla og Erwin Stæt Andersen har købt Ydernæs og opfylder drømmen om at komme tættere på byen.

Charterdronningen Ulla Stæt Andersen, der ejer Århus Charter, tager på sit livs rejse, når hun sammen med sin mand, Erwin, efter 40 år med bopæl i Galten flytter ind i Ydernæs - også kendt som Lille Marlisborg.

Ulla Stæt Andersen rykker fra Galten til Aarhus C. Det er charterdronningen, der er den nye ejer af 'Lille Marselis'. Arkivfoto: Hans Petersen

Den 630 kvadratmeter store palævilla ligger for enden af Oddervej ud til Strandvejen med udsigt ud over Århus Bugt.

»Vi har helt privat meget længe ønsket os Ydernæs. Vi vil gerne bo lidt tættere på arbejde, og i 15 år har vi haft kig på Ydernæs, så det er en stor drøm, der går i opfyldelse,« fortæller Ulla Stæt Andersen.

Hun driver fra Lille Torv det populære rejsebureau Århus Charter, mens hendes mand Erwin i mange år har haft eget reklamebureau i Mejlgade.

»Det er en fantastisk villa, hvor der samtidig sker en masse ting med Classic Race, Cirkus Nemo og motionsløb. Nogle venner siger til os, at det giver meget larm, men det passer lige til Erwins og mit temperament, at der sker noget.«

»Ydernæs er virkelig en drøm. Vi kommer til at bo tæt på skov og stand. Vi kan ikke ønske os mere, og nu har vi sparet op i mange år. Ydernæs minder mig samtidig utrolig meget om mange af de rejser, mit job har givet mig,« siger en glad Ulla Stæt Andersen.

Ydernæs blev oprindeligt sat til salg af den tidligere ejer, Jesper Øhlenschlæger, for 24 mio. kr. Siden blev prisen sat ned til 21,8 mio. kr. gennem Home og Anette Rønne. Men der er formentlig forhandlet om den endelige pris.

Drømmevillaen blev i 2001 sat i stand for intet mindre end 15 mio. kr. Den fremstår i dag som ny, og i den 2700 kvadratmeter store have er der, forstås, også en swimmingpool.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce