Annonce
Erhverv

Rigmand har i al hemmelighed overtaget Bestseller Kina

Anders Holch Povlsen er Danmarks næstrigeste mand og har i al hemmelighed overtaget faderens andel i Bestseller Fashion Group China. Arkivfoto: Scanpix

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen har overtaget sin fars andel af kinesisk multimilliardforretning. Det afslører rigmanden i en ny bog.

Danmarks næstrigeste mand, Anders Holch Povlsen, har i stilhed overtaget faderens andel i kinesisk milliardforretning Bestseller Fashion Group China. Det skriver Børsen.

Det kinesiske Bestseller har næsten 7.000 butikker og omsætter i omegnen af 23 milliarder kroner. Samme omsætning som danske Bestseller.

Anders Holch Povlsen fortæller til Børsen, at generationsskiftet i den kinesiske Bestseller skete allerede for fem år siden, men at det skete helt i stilhed.

- Man kan godt sige, at det er selve vores generationsskifte, som bliver tilendebragt der. Men det er ikke noget, vi på det tidspunkt eller siden har ønsket at gå ud og skilte med, siger Anders Holch Povlsen blandt andet i Børsen.

Bestseller Fashion Group China blev etableret af Anders Holch Povlsens far, Troels Holch Povlsen, i 1996 sammen med to partnere. Ejerskabet har været fordelt med 50 procent til Holch Povlsen og 50 procent til de to partnere.

Med overtagelsen af Bestseller Kina kommer det samlede antal Bestseller-butikker op på omkring 10.000 på verdensplan.

De to organisationer drives dog helt separat.

- Der er intet samarbejde. Ingenting. Hverken på design, salg eller andet. Vi har helt bevidst bygget det op som to fuldstændigt selvstændige organisationer for ikke at gøre det kompliceret, siger Anders Holch Povlsen til Børsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce