Annonce
AGF

Schouby: - AGF er i chok, men det bliver ikke et problem at finde en afløser for PC

Peter 'PC' Christiansen er blevet suspenderet med øjeblikkelig virkning i AGF efter han har takket ja til at blive sportsdirektør i FC København senest til april. Foto: Ole Nielsen.
Fredag middag kom det frem, at AGF skal se sig om efter en ny sportschef. Peter 'PC' Christiansen har takket ja til et tilbud fra FC København, hvor han senest tiltræder til april.
Annonce

AARHUS: De fleste AGF-tilhængere skulle kigge en ekstra gang, da nyheden dukkede frem fredag middag. Her kunne FC København fortælle, at AGFs nuværende sportschef Peter 'PC' Christiansen bliver ny sportsdirektør i hovedstadsklubben senest til april.

Kort efter meddelte AGF, at de var ærgerlige over tabet af deres sportschef, og de samtidig var nødt til at suspendere ham med øjeblikkelige virkning.

Administrerende direktør Jacob Nielsen overtager PCs opgaver indtil man har fundet en afløser for sportschefen.

AGF skriver, at de ikke ønsker at kommentere yderligere på sagen.

PC har gjort det fantastisk

Ifølge Århus Stiftstidende chefredaktør Jan Schouby, så efterlader PCs opsigelse AGF i en choktilstand.

- AGF er i chok. De anede ikke, at det her kom, selvom de vidste PC havde gjort det fremragende. Jeg tror, at de var af den overbevisning, at det var utænkeligt, at han ville foretage dette skifte. Ikke mindst på grund af makkerskabet med Jacob Nielsen gennem mange år, siger chefredaktøren og fortsætter:


AGF er i chok. De anede ikke, at det her kom, selvom de vidste PC havde gjort det fremragende. Jeg tror, at de var af den overbevisning, at det var utænkeligt, at han ville foretage dette skifte. Ikke mindst på grund af makkerskabet med Jacob Nielsen gennem mange år

Jan Schouby


- Selvfølgelig bliver det et kæmpe tab for århusianerne. Og det gør ekstra ondt, at de må se en af deres nøglemedarbejdere skifte til den klub, de så desperat har jagtet for at nå op på siden af. Men det her beviser bare endnu engang, at selvom AGF har rykket sig meget i den rigtige retning, så er FCK stadigvæk i en liga, hvor hovedparten af AGFs medarbejdere og spillere stadig ser et skifte til København som et skridt frem i karrieren.

- Der sidder måske mange århusianere og undrer sig over, at sportschefen vil skifte på et tidspunkt, hvor AGF er bedre placeret i tabellen end FCK, og hvor der krise i København, mens AGF endelig er i fremgang. Men udover, at PC er steget kraftigt i løn, så kommer han til en klub med et budget og mulighed for at købe spillere af en helt anden kaliber end AGF. Det er der ikke mange, som vil sige nej til, siger Jan Schouby.

Mange bejlere til AGF

I pressemeddelelsen fra AGF står der, at klubben går i gang med at lede efter en afløser. Det bliver dog ikke et problem at finde en mand, for der vil, ifølge chefredaktør Jan Schouby, være mange bejlere til jobbet.

- AGF har ikke en afløser her og nu. For de har slet ikke set det komme. Derfor gør PCs afgang også ekstra ondt på dem. Ikke mindst på Jacob Nielsen, der har kørt et tæt parløb med PC i mange år. Men præcis som FC København er et skridt op i forhold til AGF, så vil der også være massere af dygtige sportschef-emner i stort set alle andre klubber end FCK og Midtjylland, som vil elske at komme til AGF. Det vil være skridt frem for dem, som det er for PC at tage til FCK. Så det bliver under ingen omstændigheder svært for AGF at finde en ny mand. Det bliver bare et spørgsmål om at vælge den rigtige, udtaler Schouby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Århusianske løbere smadrede personlige rekorder og EM-krav i historisk løb: Dansk atletik har aldrig stået i denne situation før

Aarhus

Fredagens coronatal: Laveste antal nye smittede i tre måneder i Aarhus

Annonce