Annonce
Aarhus

Se dronningen ankomme til Aarhus: Sommerferien begyndte i ydmyge omgivelser

Sommerferien er begyndt, men der var intet pompøst over ankomsten til Aarhus, da dronning Margrethe ankom til byen med tog.
Annonce

AARHUS: Ved royale begivenheder bliver de tre sjældent brugte ord 'fortryllende', 'henrivende', og 'bedårende' altid støvet af og flittigt benyttet og når dronning Margrete ankommer til Aarhus Havn med 'Dannebrog', sker det oftest med fest og farver.

Der var imidlertid hverken noget 'fortryllende', 'henrivende', eller 'bedårende' over omgivelserne, da dronning Margrethe fredag eftermiddag ankom til Aarhus. For når regenten ankommer til Aarhus med tog, foregår den sidste del af turen på et godsforbindelsesspor inden rejsen slutter i et af DSB's opstillingsspor, der bag hegn og pigtråd grænser op til Godsbanen.

Sommerferien er begyndt. Dronning Margrethe ankom fredag eftermiddag til Aarhus med tog. Foto: Henrik Lund

Godt nok manglede der ikke farver, eftersom plankeværk på Godsbanen, der grænser op til jernbanesporene, er plastret til med graffiti. Den store fest var der dog ikke tale om, selv om et par håndfulde lokale - formentlig på grund af den blankpolerede kronebil og politiets tilstedeværelse - havde opsnuset, at her skulle noget særligt foregå.

Annonce

Kurs mod Marselisborg

Nå, de ydmyge omgivelser er til at leve med - der er trods alt ikke tale om et officielt sommertogt, men derimod bare lidt sommerferie som erstatning for de planlagte ture rundt i Danmark, der som bekendt er aflyst som følge af corona-epidemien.

Der var lige akkurat tid til et vink ud gennem sideruden, inden dronningen kørte i retning mod Marselisborg Slot. Foto: Henrik Lund

Med lidt bagage, en gravhund og en hofdame som rejsekammerater steg regenten af toget og ind i den ventende kronebil, der straks efter satte kurs mod de noget pænere omgivelser på Marselisborg Slot.

Her holder dronningen efter Århus Stiftstidendes oplysninger ferie til et pænt stykke ind i juli måned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

TV2 indgår forlig om video fra Aarhus: Ekstra Bladet får lov at beholde omstridte optagelser

Aarhus

Ministerens opråb til AGF og andre Superligaklubber: Planlæg som om alting bliver godt

Annonce