Annonce
Navne

Skal opbygge ny organisation af forsikringsrådgivere

Peter Dissing, 50 år, er tiltrådt som divisionsdirektør i Jyske Forsikring, som er et nyt, strategisk samarbejde mellem Jyske Bank og Købstædernes Forsikring. PR-foto

Nyt job: Peter Dissing, 50 år, er tiltrådt som divisionsdirektør i Jyske Forsikring, som er et nyt, strategisk samarbejde mellem Jyske Bank og Købstædernes Forsikring.

Peter Dissing er hentet fra egne rækker som tidligere salgschef i Købstædernes Forsikring med ansvar for Jylland og Fyn. Han skal stå i spidsen for at opbygge den nye organisation af forsikringsrådgivere, der får deres faste gang i Jyske Banks afdelinger over hele landet.

Peter Dissing har solid erfaring i forsikringsbranchen fra b.la. Tryg, Codan, Privatsikring, Danske Forsikring og senest Købstædernes Forsikring og har en baggrund som eksamineret erhvervsassurandør og har samlet set 20 års erfaring med salgsledelse og strategisk samarbejde med pengeinstitutter.

Annonce

Han startede tilbage i 2004 som partnerkonsulent hos Privatsikring og er dermed en af de profiler i forsikringsbranchen, som har mest erfaring med pengeinstitutsamarbejde.

Peter Dissing bor i Brabrand sammen med sin kone og tre børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce