Annonce
AGF

Stiften erfarer: AGF har tilbudt David Nielsen en ny kontrakt

David Nielsen blev ansat som cheftræner i AGF i efteråret 2017. Arkivfoto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Ifølge avisens oplysninger er AGFs cheftræner David Nielsen tæt på at forlænge den kontrakt, som udløber til sommer.

FODBOLD: Meget tyder på at David Nielsen forlænger sin kontrakt som cheftræner i AGF.

Det erfarer Århus Stiftstidende.

Ifølge avisens oplysninger har AGF henvendt sig til den 43-årige træner med et tilbud om en forlængelse af den kontrakt, der udløber til sommer.

Og cheftræneren selv indrømmede da også søndag efter AGFs 3-1-sejr i Herning, at parterne går til forhandlingsbordet.

Angående dig og fremtiden, nu har du og AGF-ledelsen tid til at snakke kontrakt. Skal i det?

- Ja, og det gør vi også.

Allerede i den kommende uge?

- Ja, det kan godt være, svarede David Nielsen.

Ifølge avisens oplysninger har den svenske topklub Malmö FF tilbudt David Nielsen et særdeles gunstigt jobtilbud, som AGF nu altså skal konkurrere med.

David Nielsen blev ansat i AGF i oktober 2017 og har efter et par år med op- og nedture skabt et hold, der holder jul på tredjepladsen i Superligaen og deltager i kvartfinalen i pokalturneringen til foråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Blog

Blog: Husk nu 2020

Det er blevet nytårsaften. En aften, som af mange ses som “årets aften”. En aften, hvor vi kollektivt gør status og giver en ny chance. Festen nytårsaften skal være vildere og større end den plejer at være. Og vi skal spise endnu mere mad og være endnu smukkere klædt end nogensinde før. Og så skal vi huske at gøre os nogle nytårsforsætter. Nytårsforsætter er lidt en sjov størrelse. De er blevet vores årlige “touch-base” på den personlige udvikling, som vi egentligt gerne vil tage, men ifølge statistikkerne har svært ved at indfri. Så mange af os gør som kartoffelavler Oluf Sand gør det, med sine julegaver, nemlig ønsker os det samme i år, som vi plejer at ønske os, for det nye år. Og det er jo egentligt lidt skørt, at vi bruger nytåret til at ville forbedre noget i vores liv. For dagen i dag, er jo ikke mere særlig end dagen i går. Det øjeblik, du oplever lige NU, er altid det samme. Begreber som “sidste år”, “næste år”, “2019” og “2020” - er begreber der KUN findes i den kollektive fantasi. Det eneste sted, du nogensinde kommer til at møde “morgendagen”, det er i dit hoved. Der er kun lige NU! I det lys burde det eneste ønske, vi mennesker har, være ønsket om at være tilstede i nuet. Det må, alt andet lige, være det vigtigste sted at være - hele livet. Og mon egentligt ikke, at mange af de andre ønsker vi går og har for os selv, ville “gives os i tilgift” - når vi er til stede i nuet? For i det at være tilstede i nuet byder os at være nærværende og mere mindfull. Og dermed også mindre fyldt af vores ego-styrede tanker om hvad vi; burde, kunne, skulle og må gøre. Sådan oplever jeg det i hvert fald, i min model af verden. Nytårsaften 2019 havde jeg mange overvejelser omkring. Skulle jeg rejse væk og opleve noget nyt? Eller skulle jeg blive hjemme i DK og takke ja til den ene eller den anden festlige sammenkomst? I stedet for nogle af mulighederne, valgte jeg i år noget helt andet. Nemlig at tilbringe min aften, med det menneske der kender mig allerbedst - mig selv. Jeg skal ikke noget - og jeg var kun mig selv.

Aarhus For abonnenter

Dyreforsøg: Salamanderen skal lære os at gendanne rygsøjlen

Aarhus For abonnenter

Protester og vedtægt fra 1959 lammer kommunalt trafik-projekt: Halvfærdig busholdeplads i Skåde har en uvis fremtid

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];